Syvälle Englannin alasarjoihin kova vahvistus – valittiin tähdistöjoukkueeseen Ronaldon, Gerrardin ja Henryn kanssa

© Kuva: Getty Images

Englannin kymmenenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Ashton Town on tehnyt seurahistoriansa merkittävimmän pelaajahankinnan. Ranskalaispuolustaja Pascal Chimbonda on solminut joukkueen kanssa alustavasti yhden kuukauden sopimuksen.

Chimbonda, 39, edusti viimeksi englantilaista Washington FC:tä maan yhdeksännellä sarjatasolla vuonna 2017. Hän on aiemmin urallaan pelannut useissa kotimaansa seuroissa. Englannissa Chimbonda on pelannut alasarjojen lisäksi mm. Wiganissa, Tottenhamissa ja Sunderlandissa. Kaudella 2005-06 hänet valittiin Valioliigan tähdistöjoukkueeseen, jossa olivat hänen lisäkseen esimerkiksi Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard ja Thierry Henry.

Hän pelasi yhdessä harjoitusottelussa Ranskan A-maajoukkueessa toukokuussa 2006 ja oli samana vuonna mukana myös Les Bleusin MM-kisajoukkueessa.

Ashton Townin puheenjohtaja Mark Hayes tapasi Chimbondan ensimmäistä kertaa viime vuoden toukokuussa hyväntekeväisyysottelussa.

– Hän ei epäröinyt solmia sopimusta, kun kysyimme häntä auttamaan ja vahvistamaan joukkuetta, alustavasti yhden kuukauden ajaksi, kommentoi Hayes Wigan Todaylle.

– Tämä on valtava avitus seurallemme, ja toivon, että Wiganin fanit tulevat kannattamaan meitä.

– Englannin huipputasolta kokemusta ja tietämystä omaavan pelaajan saaminen on unelma, joka kävi toteen. Me kaikki olemme äärimmäisen innoissamme, että Pascal liittyy joukkueeseemme. Olemme varmoja, että hän tuo pelaajille ja seuralle tulevina viikkoina hieman jännitystä, jatkaa Ashton Townin valmentaja Dave Dempsey.

Chimbonda on heti mukana Ashton Townin kokoonpanossa, kun joukkue kohtaa lauantaina Bacup Borough’n North West Counties Football Leaguen pohjoisessa ykkösdivisioonassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.