Takavuosien huippulupaus harjoittelee Man Unitedin kanssa – ”Hän on näyttänyt terävältä”

© Kuva: Getty Images

Italian A-maajoukkueen entinen hyökkääjä Giuseppe Rossi harjoittelee tällä hetkellä entisen seuransa Manchester Unitedin kanssa, mutta joukkueen väliaikaismanageri Ole Gunnar Solskjær kuvaili tilannetta väliaikaiseksi.

Rossia, 31, pidettiin suurena lupauksena, kun hän edusti Unitedia vuosina 2004-2007, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen lentoon. Hän on kiertänyt Euroopassa myös italialaisissa ja espanjalaisissa joukkueissa, mutta orastava läpimurto on aina lähes systemaattisesti kaatunut vakavaan loukkaantumiseen.

Viime kaudella Serie A:n Genoaa edustanut Rossi kärähti viime toukokuussa Beneventoa vastaan pelatun sarjaottelun jälkeen dortsoliamidin käytöstä.

Italian antidopingviranomaiset päättivät kuitenkin vain nuhdella Rossin pelikiellon antamisen sijaan. Hän on ollut ilman seuraa viime kesästä lähtien.

Solskjær antoi entiselle joukkuekaverilleen mahdollisuuden pitää kuntoaan ja pallokosketustaan yllä Unitedin harjoituksissa. Norjalaisluotsi toivoo Rossin löytävän itselleen uuden seuran.

– Emme aio hankkia Giuseppea. En usko, kommentoi Solskjær Daily Expressin mukaan.

– Mutta hän on harjoitellut hyvin kanssamme, hän on näyttänyt terävältä. Hän etsii työpaikkaa, uutta seuraa. Giuseppe jää tänne luultavasti myös ensi viikolle, ellei joku ota häntä.

Manchester Unitedin legendamanageri Sir Alex Ferguson piipahti myös harjoituksissa ja vakuuttui italialaisen otteista.

– Hän teki fantastisen maalin lauantaina harjoituksissa. Pomo (Ferguson) kääntyi minua kohti ja sanoi: ”Mitäs sanot tuohon?”

– Autamme häntä hieman pääsemään kuntoon ennen seuraavaa siirtoa. Joten jos hänelle on yhtään ottajia, niin kannattaa olla nopea.