Vaikeuksien kautta voittoon – Santi Cazorlan kaksi maalia myrkkyä Real Madridille

© Kuva: Getty Images

Real Madrid aloitti futisvuotensa 2019 tasapelillä, kun se jakoi pisteet torstain rästiottelussa Villarrealin vieraana maalein 2-2. Illan sankari oli Villarrealin veteraani Santi Cazorla, joka ei tehnyt ainoastaan ensimmäistä maaliaan La Ligassa sitten vuoden 2012, vaan tuplasi kauden maalisaldonsa toisella puoliajalla.

34-vuotias Cazorla teki jälkimmäisen osumistaan harvinaisesti päällään. Kyseessä oli Cazorlan ensimmäinen puskumaali Espanjan pääsarjassa, kun miehen maalisaldo näyttää yhteensä 41 osumaa.

Santi Cazorla vietti vuodet 2012-2018 Arsenalissa, mutta ajautui pahaan loukkaantumiskierteeseen. 78 A-maaottelua pelanneen keskikenttäpelaajan nilkka operoitiin peräti 11 kertaa, ja pahimmissa skenaarioissa pelättiin jopa amputaatiota. Cazorlan uran pelättiin päättyvän ennenaikaisesti, mutta mies toipui vaikeuksista voittajaksi.

Kun Cazorla pelasi heinäkuussa harjoitusottelussa Hérculesta vastaan, pelasi hän ensimmäisen ottelunsa 636 päivään. Jalka kesti, ja Cazorla esiintyi lähes kaikissa Villarrealin syyskauden otteluissa.

Todellinen palkinto lujasta uskosta itseen ja sinnikkäästä työstä tuli kuitenkin torstaina, kun konkari viimeisteli Keltaiselle Sukellusveneelle La Ligan kevätkauden ensimmäisen maalin, ja nosti toisella maalillaan joukkueensa 2-2 -tasapeliin mahtavaa Real Madridia vastaan. Real Madridin maaleista vastasivat Karim Benzema ja Raphaël Varane.

90-minuuttinen oli Cazorlalle kauden kuudes kaikki kilpailut mukaan luettuna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.