Agenttivaimo poltti takassa Mauro Icardin kuvia – dramaattiselle teolle monta selitystä

© Kuva: Getty Images

Internazionalen maalitykin Mauro Icardin tilanne on puhuttanut viime aikoina paljon. Jatkosopimusta ei ole allekirjoitettu, siirtohuhut ovat olleet toistaiseksi tyhjää sanahelinää ja viimeisenä käänteenä Icardilta otettiin pois Interin kapteenius. Hän myös jättäytyi omaehtoisesti pois Interin Eurooppa-liigan vierasottelusta Rapid Wieniä vastaan.

Mauro Icardin ja hänen agenttivaimonsa Wanda Naran elämä muistuttaa ajoittain lievästi sanottuna saippuaoopperaa, ja saaga sai erikoisen käänteen viikonloppuna. Nara oli italialaisessa TV-ohjelmassa puhumassa kyynelsilmin viime aikojen tapahtumista, ja yllättäen suoraan lähetykseen soitti Interin puheenjohtaja Giuseppe Marotta.

Icardin ja Naran toiminnasta on monilla mielipiteitä, ja monet huhumyllyt saivat varmasti uutta virtaa siitä, kun Nara latasi Instagram Storiesiin videon, jossa hän polttaa takassa parin yhteisiä valokuvia. Varjoja paratiisissa, vai mistä on kyse, saattoi moni miettiä.

Mistään kovin dramaattisesta ei kuitenkaan ole kyse. Mauro Icardi täyttää tänään tiistaina 26 vuotta, ja Nara juhlisti merkkipäivää polttamalla parin valokuvia.

Kumppanin valokuvan polttaminen on kuitenkin Sports-USA -sivuston mukaan argentiinalainen syntymäpäiväperinne. Argentiinalaissivusto Vos puolestaan totesi kuvien polttamisen symboloivan sitä, että Nara halusi uusia paria ympäröiviä energioita. Clarín -lehdelle puhunut pariskunnan ystävä puolestaan epäili pariskunnan polttaneen takassa heistä kirjoitettuja ikäviä juoruja tai uutisia.

Oli selitys kuvien polttamiselle mikä tahansa, lähes heti mystisen videon julkaisemisen jälkeen Wanda Nara postasi Instagramiinsa romantiikkaa uhkuvan syntymäpäiväonnitteluviestin miehelleen.

– Hyvää synttäriä, rakas Mauro Icardi. Kukaan ei voi kuvitellakaan, millainen ihminen olet, sillä kukaan ei ole sellainen kuin sinä. Kiitos, että olet antanut meille mitä upeimman perheen ja kiitos, että annat minulle arvoa ja kunnioitusta, jonka jokainen nainen ansaitsisi. Teet meidät ylpeiksi ja kuten aina sanon, olet mahtavan esimerkillinen mies, isä ja aviomies. Täyttäköön jumala kaikki toiveesi, koska tiedät, että olemme ja tulemme aina olemaan vierelläsi, jokaisella askeleellasi. Me rakastamme sinua: perheesi Valu, Coki, Benchu, Fran, isi, Tano, junior, louis, coco ja minä, Nara kirjoitti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.