El Clásico -livestream: Barcelona vai Real Madrid Copa del Reyn finaaliin? – Kaikki auki toiseen osaotteluun

Real Madrid isännöi toista ja ratkaisevaa Copa del Reyn välierää Barcelonaa vastaan keskiviikkona 27. helmikuuta kello 22. Unibet TV näyttää ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi asiakkailleen.

Avausosa Camp Noulla päättyi kutkuttavien vaiheiden jälkeen 1-1-tasapeliin. Real Madrid otti komennon ensimmäisellä puoliajalla, kun Lucas Vázquez vei vieraat Karim Benzeman tarjoilusta 1-0-johtoon. Tauolle mentiin Realin johdossa.

Toisella puoliajalla Barcelona tuli tasoihin vajaan tunnin kohdalla. Barcelona pääsi vasemmalta laidalta läpi, mutta hyvin pelannut Madrid-vahti Keylor Navas selvitti ensimmäisen tilanteen. Luis Suárez laukoi jatkotilanteesta tolppaan, josta se kimposi Malcomille, jonka viimeistely lopulta tuotti tulosta.

Vaihdosta aloittanut Lionel Messi pääsi kentälle 63. minuutilla, mutta maaleja ei enää ottelussa nähty. Näin ollen Santiago Bernabéulla pelattavaan toiseen ja ratkaisevaan välierään jää paljon jännitettävää. Unibet TV näyttää ottelun livestream-lähetyksenä.

Näin katsot Real Madrid-Barcelona -ottelun:

Unibet TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös riskittömän vedon 100€ asti. Minimitalletus ja riskitön veto on saatavilla jo 10€ panoksella.

El Clásico -livestream ohjeistus:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat riskittömän vedon 100€ asti). Minimitalletus ja riskitön veto on saatavilla jo 10€ panoksella.
3. Voit katsoa nyt Espanjan cupin El Clásicot ilmaiseksi.

Messiä lepuutettiin, Malcom nousi ratkaisijaksi

Ennen ensimmäistä välierää Barcelonan kapteeni Lionel Messin pelikunto oli arvoitus. Messi sai edellisessä ottelussa Valenciaa vastaan pienen tällin jalkaansa eikä päävalmentaja Ernesto Valverde halunnut ottaa riskiä tähtipelaajansa kanssa. Messi tuli kuitenkin kentälle reilun tunnin kohdalla, mutta esitys jäi melko vaisuksi.

– Hän oli kunnossa, mutta emme voi ottaa riskejä tuon kaltaisen vamman vuoksi. Hän ei ollut täydessä kunnossa. Hänellä oli tiettyä kipua, ja meidän oli tehtävä päätös joka oli paras kaikkien tahojen kannalta.

– Hän on nyt kunnossa. Ei täydessä kunnossa, mutta me tiedämme, että hän olisi voinut olla ratkaiseva ottelun loppuhetkillä, Valverde kertoi ottelun jälkeen.

Barcelonan ratkaisijaksi nousi lopulta hyvin pienessä roolissa tällä kaudella ollut Malcom, joka iski 1-1-tasoituksen paluupallosta. Malcom pelasi muutenkin varsin pirteästi.

– Tämä oli hieno esitys häneltä. Hän pelasi hyvin yhteen joukkuekavereidensa kanssa ja pelasi kaiken kaikkiaan oikein hyvin, Valverde kehui Malcomin esitystä.

Malcom on pelannut tällä kaudella vain seitsemässä La Ligan ottelussa ja viidessä Copa del Reyn ottelussa. Peliaika ja onnistuminen tärkeässä paikassa tekivät varmasti hyvää Malcomin itseluottamukselle.

– Ottelu Real Madridia vastaan on meille aina se vuoden isoin ottelu. Olimme rauhallisia ja onnistuimme tekemään tasoituksen. Meidän on pelattava samalla intensiteetillä toisessa ottelussa, mikäli mielimme jatkoon, Malcom sanoi ottelun jälkeen.

Malcom ei ole saanut minuuttiakaan peliaikaa Clásicon jälkeen, vaikka mies silloin onnistuikin.

Vinícius vei tähdiltä peliajan

Real Madridin päävalmentaja Santiago Solari jatkoi tiukkaa linjaansa peluutuksen suhteen Copan Clásicossa. Solari istutti vaihtopenkille hyökkäyspään pelaajista Gareth Balen, Marco Asension sekä Iscon, ja kentällä avasi maalin tehnyt Lucas Vázquez sekä pirteästi pelannut Vinícius.

Vinícius jatkoi vahvoja otteitaan, joita häneltä on nähty viime aikoina. Paremmilla ratkaisuilla 18-vuotias brassi olisi saattanut tehdä enemmänkin tuhoja hyökkäyssuuntaan. Solari oli kuitenkin varsin tyytyväinen nuoren miehen esitykseen välierien avausosassa.

– Se ei yllätä minua, koska tunnen hänet siitä saakka, kun hän saapui organisaatioon. Kyseessä on 18-vuotias poika. Se, että hän pelaa tuolla tasolla on yllättävää, koska harvat hänen ikäiset kykenevät siihen.

Kutkuttavat lähtökohdat toiseen osaan

Avausosan tulos oli ainakin mielenkiinnon kannalta erinomainen. Kaikki on yhä auki toiseen osaotteluun, joka pelataan Santiago Bernabéulla keskiviikkona 27. helmikuuta.

Barcelonan leirissä varmasti toivotaan, että kova pelitaakka ei kuluta kapteeni Messiä liikaa, jotta hän voisi pelata tulevassa Clásicossa heti avauksessa. Realin puolella toivotaan varmasti, että tähtipelaajat Bale ja Asensio saisivat pelin kulkemaan paremmin. Varsinkin Bale oli ensimmäisessä välierässä todella näkymätön.

Realilla on ollut ehkä aavistuksen kovempi ohjelma ennen seuraavaa välierää. Barcelona on pelannut kaksi maalitonta tasapeliä ja ottanut kaksi voittoa. Real sen sijaan on voittanut kolme ottelua ja hävinnyt liigassa Gironalle.

Barcelonan ohjelma ennen toista välierää

10.02. 21:45 La Liga Atheltic Bilbao Barcelona 0 0
16.02. 21:45 La Liga Barcelona Real Valladolid 1 0
19.02. 22:00 Mestarien liiga Lyon Barcelona 0 0
23.02. 17:15 La Liga Sevilla Barcelona 2 4

 

Real Madridin ohjelma ennen toista välierää

09.02. 17:15 La Liga Atlético Madrid Real Madrid 1 3
13.02. 22:00 Mestarien liiga Ajax Real Madrid 1 2
17.02. 13:00 La Liga Real Madrid Girona 1 2
24.02. 21:45 La Liga Levante Real Madrid 1 2

 

Joukkueuutiset

Real Madrid saa Copan Clásicoon kokoonpanoon takaisin kapteeninsa Sergio Ramosin, joka oli pelikiellossa viime viikonlopun ottelusta Levante vastaan. Ramos on kuitenkin vaarassa missata finaalin, jos Real sinne asti etenee. Mikäli Ramos saa Barcelonaa vastaan keltaisen kortin, hän on sivussa Copan finaalista.

Realilta on Copan välierästä poissa kolmosveskari Luca ZidaneMarcos Llorente loukkaantumisen takia ja Isco jätettiin kokoonpanon ulkopuolelle. Iscon poisjäänti kohahdutti Espanjassa, sillä mies on jo kuntoutunut selkävammastaan. Kokoonpanon ulkopuolelle jäivät myös Brahim Díaz, Mariano sekä Jesus Vallejo.

Barcelonalta ovat sivussa Copan toisesta välierästä keskikenttäpelaaja Rafinha sekä Thomas Vermaelen. Sen sijaan peliluvan lääkäriltä saivat toipilaana olleet kakkosvahti Jasper Cillessen sekä keskikenttäpelaaja Arthur.

Valmentajan päätöksellä El Clásico -kokoonpanon ulkopuolelle jäävät myös Jean-Clair Todibo, Sergi Samper, Jeison Murillo ja Kevin-Prince Boateng.

Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja Copan toiseen välierään.

Real Madridin kokoonpano

Barcelonan kokoonpano