Deadline dayn huippuhankinnalla mahtialku – maali ensimmäisellä kosketuksella, kaksi kolmessa minuutissa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Japanilainen Shinji Kagawa on tehnyt hienon futisuran muun muassa Manchester Unitedissa ja Borussia Dortmundissa. 95 A-maaotteluakin pelannut Kagawa on voittanut muun muassa kahdesti Bundesliigan mestaruuden.

Tällä kaudella Kagawan peliaika on ollut Dortmundissa kuitenkin kortilla, ja niinpä 29-vuotias taituri halusi päästä tyydyttämään pelihalujaan jossain muualla. Lainasiirto toteutuikin siirtoikkunan viimeisenä päivänä Deadline Dayna, kun Kagawa siirtyi kevätkauden ajaksi turkkilaiseen Besiktasiin.

Sunnuntaina oli edessä ensiesiintyminen Turkin kentillä, ja Kagawa todisti samantien, että mies on kunnossa, nälkää löytyy ja pelihalut ovat tapissaan. Japanilainen ei todellakaan aikaillut, kun hänet vaihdettiin kentälle Besiktasin vierasottelussa Antalyasporia vastaan.

Kagawan vaihdon hetki koitti, kun ottelua oli pelattu 81 minuuttia. Besiktas oli tuolloin jo turvallisessa 4-1 -johdossa. Kagawa itse ei ehtinyt viettää kentällä edes yhtä kokonaista minuuttia, kun hän jo sijoitti pallon maalin vasempaan alakulmaan Jeremain Lensin esityöstä. Osuma syntyi Kagawan ensimmäisellä pallokosketuksella.

Ja kun on vauhtiin päästy, niin mitäpä sitä jarruttelemaan. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Kagawa asettui pallon taakse, kun Besiktas sai vapaapotkun 25 metristä. Pelimies sijoitti pallon oikeaan alakulmaan, ja oli näin viimeistellyt kaksi maalia ensimmäisten kolmen Turkin liigassa viettämänsä peliminuutin aikana. Ei paha.

Besiktas voitti ottelun lopulta maalein 6-2 ja nousi Superliigassa sijalle kolme.

Lähde: Goal

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!