Ei tullut tappiotonta kautta – Neymariton PSG sai taipua Ranskan liigassa

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Pariisissa totutellaan jälleen arkeen ilman Neymaria, joka on ainakin pari kuukautta poissa PSG:n kokoonpanosta jalkavamman takia. Vielä ensimmäisen koitoksensa Neymarin loukkaantumisen jälkeen PSG voitti (Rennes’tä vastaan 4-1), mutta toisessa se kapsahtikin katajaan, sillä PSG koki Lyonissa Ligue 1 -kauden ensimmäisen tappionsa.

PSG meni johtoon 7. minuutilla Ángel di Marían maalilla, mutta Moussa Dembele toi kotijoukkueen tasoihin reilun puolen tunnin pelin jälkeen. 2-1 -voittomaalin Lyonille ampui rangaistuspotkusta toisen jakson alkajaisiksi Nabil Fekir.

79. minuutilla kentälle otettiin PSG:n ainoa tammikuun hankinta, Zenitistä saapunut argentiinalainen Leandro Paredes. Hänkään ei silti riittänyt piristämään riittämiin pariisilaisia.

Lyon on ollut PSG:lle viime vuosien vaikein vastustaja Ligue 1:ssä, sillä sunnuntain voitto oli Lyonille jo neljäs PSG:stä sen jälkeen, kun PSG siirtyi qatarilaisomistukseen elokuussa 2011.

Sekä PSG että Lyon nähdään helmikuussa myös Mestarien liigan pudotuspeleissä. Lyon kohtaa Barcelonan ja PSG Manchester Unitedin.

Tappiosta huolimatta PSG:n johto sarjassa toisena olevaan Lilleen on edelleen kymmenen pistettä. Lyoniin etumatkaa on 13 pistettä. PSG on lisäksi pelannut kaksi ottelua lähimpiä takaa-ajajia vähemmän.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliAlexander Ring avasi harjoituspelikauden joukkueensa kapteenina – vastassa suomalaispelaajia
Seuraava artikkeliKakkosen Cupin jatkajat lähestulkoon selvillä – pian pudotuspelien kimppuun