Pariisissa totutellaan jälleen arkeen ilman Neymaria, joka on ainakin pari kuukautta poissa PSG:n kokoonpanosta jalkavamman takia. Vielä ensimmäisen koitoksensa Neymarin loukkaantumisen jälkeen PSG voitti (Rennes’tä vastaan 4-1), mutta toisessa se kapsahtikin katajaan, sillä PSG koki Lyonissa Ligue 1 -kauden ensimmäisen tappionsa.

PSG meni johtoon 7. minuutilla Ángel di Marían maalilla, mutta Moussa Dembele toi kotijoukkueen tasoihin reilun puolen tunnin pelin jälkeen. 2-1 -voittomaalin Lyonille ampui rangaistuspotkusta toisen jakson alkajaisiksi Nabil Fekir.

79. minuutilla kentälle otettiin PSG:n ainoa tammikuun hankinta, Zenitistä saapunut argentiinalainen Leandro Paredes. Hänkään ei silti riittänyt piristämään riittämiin pariisilaisia.

OptaJean

@OptaJean
7 - Lyon have made 7 shots on target v Paris (11 attempts), no team fired more in a 1st half against PSG in Ligue 1 since Opta analyze the competition (2006/07). XXL. @OL_English

Squawka

@Squawka
PSG in Ligue 1 so far this season:

WWWWWWWWWWWWWWDDWWWWL

L is for Lyon.

Lyon on ollut PSG:lle viime vuosien vaikein vastustaja Ligue 1:ssä, sillä sunnuntain voitto oli Lyonille jo neljäs PSG:stä sen jälkeen, kun PSG siirtyi qatarilaisomistukseen elokuussa 2011.

OptaJean

@OptaJean
4 - Lyon have beaten Paris in Ligue 1 more often than any other team since the Qatari era began in August 2011 (4 times). Kryptonite. @OL_English

Sekä PSG että Lyon nähdään helmikuussa myös Mestarien liigan pudotuspeleissä. Lyon kohtaa Barcelonan ja PSG Manchester Unitedin.

Tappiosta huolimatta PSG:n johto sarjassa toisena olevaan Lilleen on edelleen kymmenen pistettä. Lyoniin etumatkaa on 13 pistettä. PSG on lisäksi pelannut kaksi ottelua lähimpiä takaa-ajajia vähemmän.