Gareth Balen entinen joukkuekaveri Dimităr Berbatov kehottää walesilaistähteä jättämään Espanjan La Ligan taakseen ja palaamaan Valioliigaan.

Jo uransa päättänyt bulgarialaishyökkääjä Berbatov, 28, ja Bale, 29, pelasivat yhdessä Tottenhamissa yhden kauden, kunnes Berbatov siirtyi kesällä 2008 Manchester Unitediin. Bale taas suuntasi nykyiseen seuraansa Real Madridiin viisi vuotta myöhemmin.

Espanjassa Bale on niittänyt menestystä joukkuetasolla ja tehnyt tehokasta jälkeä, mutta hän on myös joutunut jatkuvan kritiikin kohteeksi milloin mistäkin syystä. Häntä on kritisoitu mm. kielitaidon puutteesta, itsekkyydestä, heikoista peliesityksistä ja loukkaantumisherkkyydestä.

[readmore from=Bale-Gareth]

Berbatovin mukaan walesilaisen kannattaa tosissaan harkita maisemanvaihdosta.

– Tällä viikolla on pyörinyt ympäriinsä huhu siitä, että Gareth Bale palaisi Valioliigaan, ja se olisi mahtava juttu kaikille täällä, kommentoi Berbatov Goalin mukaan.

– Bale tuntuu saavan syyt niskoilleen kaikista Real Madridin ongelmista, mikä ei ole reilua. Hänen tilastoistaan näkee, että hän pelaa yhä hyvin, mutta hän on jostain syystä syntipukki.

– Pelaajana on siirryttävä eteenpäin, jos tuntuu, että sinua ei arvosteta.