Ihmisen paras ystäväkin jäi kaipaamaan Emiliano Salaa – vainajan sisko julkaisi tunteikkaan kuvan

© Kuva: Getty Images

Jalkapallomaailma järkyttyi pari viikkoa sitten, kun Nantesista uuden seuransa Cardiffin harjoituksiin matkalla ollutta Emiliano Salaa kuljettanut yksityiskone putosi mereen Englannin kanaalin yllä. Kone löydettiin merenpohjasta 13 päivää turman jälkeen, eikä Salan tai pilotin pelastamiseksi ollut enää mitään tehtävissä.

28-vuotiaana menehtynyttä argentiinalaishyökkääjää jäi kaipaamaan perheen, pelikavereiden ja kannattajien lisäksi myös miehen koira. Salan sisko Romina Sala saikin luultavasti monet jälleen herkistymään, kun hän julkaisi Facebook-tilillään tunteikkaan kuvan pelaajaa edelleen odottavasta ihmisen parhaasta ystävästä.

– Nalakin odottaa sinua, Romina Sala kirjoitti kuvatekstiksi koirakuvaansa.

Jos ylläoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.