Ykkösessä pelaava KTP on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta keskikentälleen. Kotkalaisten riveihin liittyvät Keski-Afrikan tasavallan maajoukkuepelaaja Ralph Kottoy ja viime kaudella Honkaa Veikkausliigassa edustanut Antti Mäkijärvi.

Kottoy, 27, on saanut jalkapallo-oppinsa Ranskassa, mutta hän on edustanut Keski-Afrikan tasavaltaa viidessä A-maaottelussa.

– Olen pelannut Ranskassa, Belgiassa, Portugalissa ja viimeksi Carrick Rangersissa Pohjois-Irlannin liigassa. Vastaanotto Kotkassa on ollut hyvä, kommentoi yksivuotisen sopimuksen tehnyt Kottoy KTP:n sivuilla.

Mäkijärvi, 25, on Hongan kasvatti, joka viihtyy parhaiten keskikentän laidoilla. Viime kaudella hän pelasi espoolaisseuran paidassa 18 ottelua Veikkausliigassa. Sitä ennen hän vietti kolme kautta Saksan neljännellä sarjatasolla Oldenburgissa. Suomen pääsarjasta hänellä on kaiken kaikkiaan kokemusta 126 ottelun verran Hongan ja Ilveksen riveistä.

– KTP todellakin osoitti haluavansa minut, ja he kertoivat hyvin tarkasti, millaista roolia he minulle suunnittelevat. Juttelimme valmennuksen kanssa pelitavasta ja päivittäisestä toiminnasta, ja uskon niiden sopivan minulle hyvin. Tavoitteenani on pelata ehjä kausi isossa roolissa, kommentoi Mäkijärvi, jolle tehtiin 1+1-vuotinen diili.

Myös KTP-valmennuksessa ollaan tyytyväisiä syntyneisiin sopimuksiin.

-Toivon että Antista tulee tärkeä lenkki joukkueeseemme, ja että hän antaa peliimme yhden vaihtoehdon lisää. Kottoyn tapauksessa haimme puolustavaa keskikenttäpelaajaa, joka pystyy riistämään palloja ja peittämään syöttösuuntia. Tälle pelipaikalle meillä on nyt muutamia hyviä vaihtoehtoja, mikä on hyvä, sillä kaudesta tulee pitkä, kertoo päävalmentaja Argo Arbeiter.

KTP pelaa seuraavan ottelunsa tänään, lauantaina, kun se kohtaa Turun Palloseuran Suomen Cupissa kello 14.00.

KTP

@KTPKotka
Klo 14 mennään vs. @FCTPS!

KTP XI: Koski, Ollila, Voutilainen, Laitinen (C), Manel, Eerola, Kottoy, Leppänen, Kurki, Pahkasalo, Multanen.

Vaihtopenkillä: Piirainen, Lindfors, K. Kolsi, Dolivo, M. Kolsi, Paavola, Lassila.

#KTPTPS #SuomenCup

ruutu.fi/stream/3352478