Carabao Cup: Katso EFL Cupin finaali ilmaiseksi livestream-lähetyksenä

Livestream: Katso ilmaiseksi Englannin Liigacupin finaali Chelsea-Manchester City 24.2.

Sunnuntaina 24.2. on Englannin kentillä jaossa ensimmäinen pokaali, kun Englannin Liigacupin (EFL Cup) finaali pelataan. Unibet TV näyttää finaalin Chelsea-Man City suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi asiakkailleen.

Englannissa laitetaan ensimmäinen pokaali jakoon sunnuntaina, kun Valioliigan jättiläiset Chelsea ja Manchester City kohtaavat liigacupin finaalissa. Englannin Liigacup, sponsorinimeltään Carabao Cup, on suunnattu valioliigaseuroille ja englannin Football Leaguen alaisten sarjojen (Mestaruussarja, Ykkösliiga ja Kakkosliiga) seuroille.

Valioliigaseurat liittyivät cupiin mukaan, kun jäljellä oli 64 joukkuetta. Vaikka liigacupia ei Englannissa pidetä niin suuressa arvossa kuin esimerkiksi FA Cupia, on sunnuntaina joka tapauksessa pokaali jaossa.

Lisää erityislatausta finaaliin tuo joukkueiden edellinen kohtaaminen Valioliigassa, joka päättyi helmikuun 10. päivä Man Cityn murskaavaan 6-0-voittoon.

Näin katsot Chelsea-Man City -ottelun ilmaiseksi

Unibet TV tarjoaa laillisen livestream-lähetyksen Englannin Liigacupin (EFL Cup tai Carabao Cup) finaaliin ilmaiseksi asiakkailleen. Unibet TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista.

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream-ohjeistus:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat samalla riskittömän vedon 10€ – 100€).
3. Voit katsoa nyt liigacupin finaaliin Chelsea-Man City.

Maurizio Sarrin viimeinen peli?

Chelsea on ollut suurissa ongelmissa viime aikoina. Chelseaan täksi kaudeksi managerin pallille tullut Maurizio Sarri ei ole saanut peliä kulkemaan. Chelsean viime viikkojen tulokset kertovat karua kieltä joukkueen nykykunnosta.

Man City kaatoi Valioliigassa Chelsean kotikentällään peräti maalein 6-0. Vain reilu viikko siitä ja Blues-miehistö hävisi kotikentällään FA Cupin neljännesvälierissä Manchester Unitedille 0-2. Sarri ei ole onnistunut iskoistamaan pelitapaansa joukkueelle, vaikka viikolla siniset eteni Eurooppa-liigassa jatkoon pudottaen Malmön. Liigacupin finaalissa saatetaankin nähdä yhden aikakauden loppu Chelsean peräsimessä.

Chelsean ongelmat kiteytyvät Sarrin pelitapaan, jossa pyritään hyökkäämään suoraviivaisesti ylöspäin lyhyin syötöin. Sen lisäksi ”Sarri-palloon” kuuluu oleellisena osana korkealta prässääminen negatiivisen tilanteenvaihdon jälkeen.

Nämä teesit eivät ole näkyneet Chelsean pelaamisessa kuin hetkittäin. Sarri tarvitsisi aikaa ja mahdollisesti uusia pelaajia, mutta kumpaakaan Chelsealla ei välttämättä ole tarjota.

Chelsean pääomistaja Roman Abramovitshiä ei ole tunnettu kovinkaan pitkäpinnaisena pomona, joka näkisi tulosten taakse. Sarrin kohdalla hiekka tiimalasissa alkaa väistämättä käymään vähiin. Toisaalta liigacupin voitto voisi tuoda tiimalasiin rutkasti täytettä. Pokaaleita Abramovitsh on aina arvostanut.

Se on toisaalta lähes varmaa, ettei Chelsean johdossa katsota hyvällä toista rökäletappiota Citylle ja finaalin häviämistä. Mikäli City höyhentää Chelsean rumasti Wembleyn nurmella, saa Sarri pakata laukkunsa.

Molemmilla kiireiset viikot

Manchester Citylle liigacupin finaali tulee kiireiseen ajanjaksoon. Cityn puolesta on toki sanottava se, että sen ohjelma on silti helpompi kuin Chelsean vastaava. City kaatoi viime lauantaina FA Cupissa Kakkosliigassa pelaavan Newportin tyylipuhtaasti 4-1. City pystyi Newportia vastaan kierrättämään miehistöään.

Mestarien liigassa City nappasi keskiviikkona dramaattisten vaiheiden jälkeen 3-2-vierasvoiton Schalkesta. Ennalta arvioituna Schalke ei kuulu Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen kovimpiin seuroihin. City joutui silti tekemään täyden työn Schalkea vastaan, mutta vertailussa Chelseaan, saa City yhden lepopäivän enemmän liigacupin finaaliin.

Chelsea ahkeroi suorastaan hurjaa viikkoa. Maanantaina Chelsea hävisi kotikentällään FA Cupissa Man Unitedille lukemin 0-2. Torstaina Chelsea varmisti kotonaan jatkopaikan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ruotsalaista Malmöta vastaan yhteismaalein 5-1 (toinen osaottelu päättyi 3-0).

Chelsealla on vain kaksi kokonaista päivää (perjantai ja lauantai) ennen kuin sunnuntaina ratkotaan liigacupin voittaja. Siihen päälle kun vielä lisätään Chelsean pelilliset ongelmat ja paineet manageri Sarrin ympärillä, ei lontoolaisten valmistautuminen liigacupin finaaliin ole lähelläkään optimaalista. Yksittäisessä ottelussa, varsinkin cup-finaalissa, voi kuitenkin tapahtua paljon.

Voiko City hävitä?

Kysymys kuulostaa ehkä hassulta, sillä luonnollinen vastaus kuuluisi totta kai voi. Tällä hetkellä joukkueiden tilanteet ovat kuitenkin niin erilaiset, että Cityn tappio tuntuu lähes mahdottomalta.

Sarri tuskailee pelaajistonsa kanssa, kun taas Man City tuntuu löytäneen kevään hirmuvireensä. Sitä hirmuvirettä tällä hetkellä pelätään jo Liverpoolinkin leirissä.

Man Cityn suurin kompastuskivi voi löytyä siitä, ettei liigacupin finaali välttämättä nouse manageri Pep Guardiolan arvoasteikossa kovin korkealle kevään muiden kilpailujen vierellä. Valioliiga, Mestarien liiga, FA Cup ja liigacup, niiden kaikkien voittaminen on mahdollista Man Citylle, mutta realistista on myös se, että jokin noista pokaaleista jää nappaamatta.

Liigacupissa pokaali on toki vain voiton päässä. Ja se voitto pitäisi ottaa Sarrin sekavassa tilassa vellovasta Chelseasta. Sitä mahdollisuutta Guardiola tuskin jättää käyttämättä.