Man Unitedin ex-kulttipelaaja kommentoi Mourinhoa ja median kritiikkiä: ”Minun olisi ollut jo parempi lopettaa, jos kuuntelisin mediaa”

© Kuva: Getty Images

Aiemmin tässä kuussa Manchester Unitedin jättänyt keskikenttäpelaaja Marouane Fellaini myöntää, että hän saattaisi yhä olla seuran palveluksessa, jos José Mourinho ei olisi lähtenyt.

Kaksi ja puoli vuotta Unitedia luotsannut Mourinho sai kenkää joulukuussa ja hänet korvasi väliaikaisluotsi Ole Gunnar Solskjær, jonka alaisuudessa Fellaini, 31, pelasi vain kahdessa ottelussa yhteensä noin puoli tuntia.

Mourinho oli tunnetusti belgialaispeluri Fellainin iso fani, ja portugalilaisvalmentaja kehuikin häntä useaan otteeseen. Kesästä 2013 lähtien Unitedia edustanut Fellaini allekirjoitti viime vuonna seuran kanssa jatkosopimuksen, joka ulottui ensi kauden loppuun, mutta hän lähtikin tammi- ja helmikuun vaihteessa kiinalaiseen Shandong Lunengiin.

Belgialaislehti Het Niewusblad kysyi Fellainilta, olisiko hän jatkanut Manchester Unitedissa, jos Mourinhokin jatkanut seurassa.

– En osaa sanoa. Jalkapallossa tilaisuuksia tulee ja menee. Minulla oli vielä sopimusta jäljellä Unitedin kanssa, joten olisin voinut jäädä.

Fellaini oli Unitedin kannattajien keskuudessa kiistelty pelaaja. Monen mielestä hänen tasonsa ei riittänyt Manchesterin suurseuraan, mutta osa piti hänen ominaisuuksiaan suuressa arvossa, kuten Mourinhokin.

Etenkin pääpelin erikoisosaajana tunnettu Fellaini pelasi Unitedissa 177 ottelua, joissa hän teki yhteensä 22 osumaa ja antoi 12 maalisyöttöä. Fellainin mukaan hänen uransa olisi tullut päätökseen jo vuosia sitten, jos hän olisi kuunnellut kannattajien ja median kritiikkiä.

– Minun olisi ollut parempi lopettaa jo silloin, kun pelasin Standard Liègessä (2004-2008), jos olisin kuunnellut mediaa. Siksi en sitä kuuntelekaan.

– Olen saanut paljon kritiikkiä, mutta hyväksyn sen. Tiedän, että se tulee ulkopuolisilta. Seuroissa, pelaajien keskuudessa ja maajoukkueessa ominaisuuksiani on aina arvostettu.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.