Inter-hyökkääjä Mauro Icardin elämä on ollut viime aikoina täynnä draamaa. Viime viikolla mieheltä otettiin pois joukkueen kapteenin arvonimi ja hän jäi pois Interin viikon kahdesta ottelusta. Maanantaina Icardin agenttivaimo Wanda Nara puolestaan poltti pariskunnan valokuvia takassa ja latasi tilanteesta videon someen. Syy tähän oli ilmeisesti Icardin tiistainen 26-vuotissyntymäpäivä.

Tapahtumia on ollut niin paljon että heikompaa hirvittää, mutta italialaismedia on pyrkinyt pysymään parhaansa mukaan kyydissä. Niinpä huomiotta ei jäänyt myöskään Mauro Icardin räväkkä Twitter-yhteenotto siskonsa Ivanan kanssa.

Ivana Icardi on vieraillut italialaisissa ja argentiinalaisissa TV-ohjelmissa anelemassa, että Inter-tähti sallisi tämän tavata veljenpoikiaan. Hän on myös syyttänyt julkisesti Wanda Naran kääntäneen Mauro Icardin siskoaan vastaan.

Viime viikolla Ivana Icardi kommentoi Twitterissä hyökkääjän ja Interin välirikon olevan väistämätöntä, sillä Mauro Icardi tarvitsisi ”jonkun, jolle hänen etunsa olisi sydämen asia” hoitamaan miehen asioita.

[readmore from=Icardi-Mauro]

Välissä Wanda Nara ehti vihjata, että Ivana Icardi on vain veljensä rahojen perässä. Kun sisko vastasi tähän haluavansa vain ”veljensä takaisin”, Mauro Icardi suorastaan räjähti.

– Niin ei tule tapahtumaan. Menisit mieluummin töihin sen sijaan, että hukkaisit aikaasi täällä, Mauro Icardi pauhasi siskolleen.

– Tällä tavalla et saavuta mitään. Muista kysellä myös muiden kuuden veljesi perään, koska sitä et näytä koskaan täällä Twitterissä tekevän. Ciao.

Ivana Icardi vastasi samalla mitalla todeten, ettei muiden veljien perään tarvitse kysellä Twitterissä, koska he vastaavat hänen puhelinsoittoihinsa. Hän myös lisäsi, ettei näiden takana hääri ”käärmettä, joka langettaa näiden ylle kirouksen”.