Napoli-kapteenin siirto Kiinaan laitettiin jäihin – pelaajalle pidettiin jo yllätysläksiäiset

© Kuva: Getty Images

Napoli on ilmoittanut, että joukkueen keskikenttäpelaajan ja kapteenin Marek Hamšíkin siirto Kiinaan on laitettu jäihin, koska sovitusta maksumenettelystä ei pidetty kiinni.

Kyseessä oleva kiinalaisseura on tiettävästi Dalian Yifang. Diili oli italialaismedian mukaan viittä vaille valmis. Napolin pelaajat järjestivät lähes 12 vuotta seuraa edustaneelle Hamšíkille, 31, tiistaina yllätysläksiäiset.

Hänet vietiin salaiseen juhlapaikkaan ja hänelle kerrottiin, että luvassa on lämminhenkinen illallinen joukkuekavereiden kanssa, mutta paikan päällä odotti kunnon karnevaalimeininki ilotulitusten ja valtavan kakun kera.

Football Italian mukaan Napoli ja Dalian Yifang ovat sopineet slovakialaispelaajan siirtosummaksi 18 miljoonaa euroa ja kahden miljoonan euron edestä bonuksia. Hamšíkille on luvattu Kiinasta yhdeksän miljoonan euron vuosipalkka.

Sky Sport Italia kertoo ongelman olevan se, että Dalian Yifang haluaisi Hamšíkin lainasopimuksella, jossa on mukana ostovelvoite, mutta Napoli sallii siirron tapahtuvan vain välittömästi kertaluontoisella maksulla.

Kiinan Superliigan siirtoikkuna on auki helmikuun 28. päivään asti.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Edellinen artikkeliHyvästä työstä palkinto luvassa – Borussia Dortmundin valmentajalle halutaan jo jatkosopimus
Seuraava artikkeliBarcelona ja Real Madrid jättivät ratkaisun toiseen osaan Copa del Reyssä