Marco Stiepermann on muodostanut Teemu Pukin kanssa Norwichissa tehokkaan tutkaparin. Saksalaispelaaja on luonut Huuhkajien maalipyssyn kanssa yhteensä 27 maalia ja 12 maalisyöttöä.

Kanarialinnut taistelee noususta Valioliigaan ja johtaa Englannin Mestaruussarjaa.

Stiepermann kehuu löytäneensä Pukin kanssa erinomaisen yhteisen kemian.

– Joskus sen vain voi tuntea. Kun teet kaverin kanssa töitä kentällä ja se vain tuntuu toimivan. Hän tietää, minne hänen täytyy juosta ja tietää, milloin annan syötön, Stiepermann kehuu Norwich Evening Newsille.

– Tulemme hyvin toimeen kentällä ja sen ulkopuolella. Se on jotakin erityistä. Katsokaa sitä toista maalia Boltonia vastaan. Tiesin vain hänen antavan sen syötön. En tiedä, miten hän tiesi sen, mutta minun täytyy olla hyvin sijoittunut ja nopea. Odotin syöttöä ja se tuli.

Stiepermann myöntää, ettei pelaaja aiemmin urallaan juuri seurannut Pukin otteita. Entinen Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja oli aiemmin suomalaisen kilpailija, kun Pukki edusti vuosia sitten vihollisseura Schalkea.

– En katsonut juurikaan otteluja, kun hän oli Schalkessa ja minä Dortmundissa. Se oli kuin Celtic ja Rangers, joten minua ei juurikaan kiinnostanut mitä hän teki, Stiepermann myöntää.