Raastuvassa tavataan – entinen pelaaja vaatii PSG:ltä miljoonakorvauksia ja kiusaamisesta yhtä euroa

© Kuva: Getty Images

Ranskan entinen maajoukkuepelaaja ja muun muassa vuoden 2012 EM-turnauksessa nähty Hatem Ben Arfa on haastanut entisen seuransa Paris Saint-Germainin oikeuteen. 31-vuotias keskikenttäpelaaja on kääntynyt Pariisin työoikeuden puoleen, ja vaatii PSG:ltä 7-8 miljoonan euron vahingonkorvauksia.

Ben Arfan vaatimus perustuu siihen, että hänet hyllytettiin tyystin joukkueen ulkopuolelle alkaen huhtikuusta 2017 ja päättyen miehen sopimuksen umpeutumiseen kesäkuussa 2018. 15 kuukauden pakollinen tauko merkitsi sitä, ettei Ben Arfalla ollut mitään mahdollisuuksia hänen sopimukseensa kirjattuun peliaikabonukseen.

Ben Arfa haastoi PSG:n oikeuteen jo syyskuussa 2017, sillä hänen mielestään hyllytys ei perustunut urheilullisiin syihin. Todisteena väitteelleen Ben Arfa käyttää RMC:n mukaan faktaa, että hän pelasi PSG:n edustusjoukkueessa elokuun 2016 ja huhtikuun 2017 välisenä aikana kaikkiaan 32 kertaa, ja oli suoraan osallisena 11 maalissa.

Ben Arfan syytteen mukaan häntä syrjittiin PSG:ssä ei-urheilullisista syistä, ja sen vuoksi hänen kehityksensä ja maineensa jalkapalloilijana kärsi. Lisäksi Ben Arfa syyttää pariisilaisseuraa kiusaamisesta. Siitä hän vaatii vahingonkorvauksena symbolista yhtä euroa.

Ben Arfa ansaitsi PSG:ssä kuuden miljoonan euron bruttovuosipalkkaa. Ratkaisua vahingonkorvausvaateeseen odotetaan vuoden 2019 lopussa.

Tällä kaudella Ben Arfa on pelannut Ligue 1:n Rennesissä. 16 liigaottelussa hän on tehnyt neljä maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004