Rangers-pomo jyrähti: Alfredo Morelosia mustamaalataan – ”Käyttävät kohtuuttoman paljon aikaa”

© Kuva: Getty Images

Rangers-pomo Stewart Robertson on ottanut tiukasti kantaa kärkipelaaja Alfredo Morelosin tilanteeseen.

Temperamenttisen kolumbialaispelaajan korttiherkkyys on noussut saarivaltakunnassa puheenaiheeksi. Entinen HJK:n maalitykki Morelos on ajettu kentältä jo useamman kerran tällä kaudella, ja häneltä on jäänyt otteluja väliin pelikieltojen takia.

Nyt Robertson kritisoi Skotlannin liigan kurinpitojärjestelmää ja väittää yleisradioyhtiö BBC:tä yhdeksi suureksi syylliseksi, koska se kohtelee uutisoinnissaan Rangersia eri tavalla kuin muita seuroja.

Robertsonin mukaan BBC ei ole erimielisyyksien takia käynyt raportoimassa Rangersin kotiareenalta Ibroxilta marraskuun 2015 jälkeen.

– Tarvitsee palata vain Alfredo Morelosin Old Firm -pelin jälkeiseen välikohtaukseen, jossa he vaikuttivat käyttävän kohtuuttoman paljon aikaa Alfredon tekojen tutkimiseen, mutta sen pelin mihinkään muuhun välikohtaukseen ei käytetty ollenkaan aikaa, Robertson jyrähtää.

– Ja tosiasiassa Morelosia mustamaalattiin kolmen viikon ajan BBC:n eri alustoilla, joten kysymys kuuluu, että jos he kohtelevat meitä eri tavalla – ja he ovat kirjallisesti vahvistaneet kohtelevansa meitä eri tavalla kuin muita liigaseuroja – missä kaikissa muissa asioissa he kohtelevat meitä eri tavalla.

Lähde: Daily Record


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.