Rovaniemen Palloseura on tehnyt kauden 2019 kattavan sopimuksen laitapelaaja Tarik Kadan kanssa.

Hollantilaislaituri Kada, 22, saapui Napapiirille torstaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen. Hän kävi Rovaniemellä näytillä jo tammikuussa testijaksolla.

– Ominaisuuksiltaan Tarik on tyypillinen hollantilainen laituri. Hän pystyy ohittamaan vastustajia ja pelaa tarvittaessa molempaa laitaa, kommentoi RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela seuran sivuilla.

– Lisäksi Tarik on monipuolisempi kuin laiturit yleensä ovat, sillä hän kykenee pelaamaan laidan lisäksi myös vastustajan muodon sisällä. Hänessä on mielenkiintoisia ominaisuuksia ja potentiaalia.

Kada on pelannut aiemmin urallaan ainoastaan kotimaassaan. Laitapelaajan entisiin seuroihin lukeutuvat hänen kasvattajaseuransa Heerenveen sekä Heracles Almelo ja FC Eindhoven. Hollannin pääsarjassa hän on pelannut seitsemän ottelua.

Hollannin nuorten maajoukkueita alle 20-vuotiaiden ikäluokkaan asti edustanut Kada on ollut ilman seuraa viime syyskuusta lähtien. Viikon testijakso riitti vakuuttamaan RoPS:n lisäksi myös pelaajan.

– Pidän RoPS:n pelityylistä todella paljon. Emme roiski pitkää, vaan rakennamme ja pidämme palloa maassa, Kada sanoo.

– Itsekään en ole laituri, joka pelkästään juoksee sivurajalla ja keskittelee. Pystyn myös tulemaan sisälle, pelaamaan keskellä ja rakentamaan peliä.

SOPIMUSUUTISIA: RoPS hankki tukea laidoilleen - Tarik Kada siirtyy Napapiirille.

Lupaava, nuori, monipuolinen laituri. Taustalla hyvä hollantilainen jalkapallokoulu. Nopea. Pelaa tarvittaessa molempaa laitaa.

Tervetuloa, Tarik!!! 💙

rops.fi/etusivu/uutise…