Veikkausliigan kärkitaisteluun povattu Kuopion Palloseura ei ole ollut varsinaisesti liekeissä Suomen Cupin karsintalohkovaiheessa. Neljästä pelistään KuPS ei ole voittanut ainuttakaan, ja saldona on kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä. Jatkopaikka on kiven takana, sillä takana tulevalla kolmikolla KPV-RoPS-SJK on vähemmän otteluita pelattuna.

Kenties looginen selitys KuPS:n alkuvuoden vaisuuteen löytyy kuitenkin siitä, että joukkue joutuu pelaamaan kaikki cup-karsinnan kotipelinsä evakossa. Kuopio-hallin tekonurmen uusinta viivästyi pahemman kerran eikä cup-otteluita voi siellä pelata (lue lisää). Harjoittelemaan KuPS on joutunut alamittaisilla kentillä.

KuPS:n joukkueelle tehneekin erittäin hyvää se, että joukkue leireilee kahden viikon ajan Turkissa, maineikkaassa ja arvostetussa Belekin harjoituskeskuksessa. Matkaan lähdettiin varhain keskiviikkoaamuna. Leirillä pelataan myös kaksi harjoitusottelua.

Torstaina joukkue pääsi vetämään harjoitukset täysikokoisella kentällä vasta toista kertaa vuoden 2019 aikana. Kokemus lienee tehnyt pelaajille, valmennusjohdolle ja miksei sometiimillekin hyvää. Ehkä se KuPS:n virekin tästä lähtee nousuun.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Vuoden toiset harjoitukset täysikokoisella kentällä. ✔

#KuPS #Veikkausliiga