SJK:ssa säväyttänyt Liverpool-laina palaamassa Brasiliaan – bundesliigakausi pipariksi

© Kuva: Juha Tamminen
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kun SJK voitti kaudella 2015 seurahistorian ensimmäisen veikkausliigamestaruuden, oli yksi joukkueen syyskauden ilopillereistä nuori brasilialainen Allan. Tuolloin 18-vuotias keskikenttäpelaaja tuli Seinäjoelle lainamiehenä Liverpoolista, ja jätti Kerhon taas kahdeksan ottelun jälkeen.

Liverpoolissa Allan ei ole vieläkään päässyt taitojaan esittelemään työlupaongelmien takia, ja siksi hän on kiertänyt viime kaudet lainalla belgialaisessa Sint-Truidenissa, saksalaisessa Hertha Berlinissä ja kyproslaisessa Apollon Limassolissa. Täksi kaudeksi Allan palasi jälleen lainalle Bundesliigaan – nyt Eintracht Frankfurtiin – mutta kausi on ollut pettymys.

Allan pelasi syksyllä neljässä ottelussa yhteensä 174 minuuttia, ollen kahdesti Eintrachtin avauskokoonpanossa, mutta sitten syntyi polvivamma, joka pani syyskaudelle pisteen. Näyttääkin siltä, että pelit jatkuvat Saksan sijaan Allanin kotimaassa Brasiliassa, johon pelaaja Fox Sportsin mukaan on siirtymässä.

– Tulin tänne asettuakseni vuosien kiertelyn jälkeen aloilleni. Olisin enemmän kuin kukaan muu tyytyväinen siitä, ettei minun tarvitsisi jatkuvasti vaihtaa maisemaa, totesi Allan lokakuussa Frankfurter Allgemeinelle.

Lainakierre on kuitenkin jatkumassa brasilialaisessa Fluminensessä, jossa 21-vuotiaa Allan kävi tiettävästi jo keskiviikkoaamuna lääkärintarkastuksessa. Hänen on määrä allekirjoittaa kesäkuuhun ulotuva lainasopimus, jota voidaan Fluminensen niin halutessa jatkaa vuoden 2019 loppuun.

Lähde: Transfermarkt


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!