Suomea nuorten maajoukkueissa edustanut keskikenttäpelaaja Alex Bradley siirtyy West Bromwichin organisaatiosta Englannin Ykkösliigan Burton Albioniin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Bradley, 20, pelasi edelliset vajaat neljä kuukautta lainalla Kansallisliigan Havant and Waterloovillessa, jolle hän teki yhdeksässä ottelussa yhteensä kaksi osumaa viidennellä sarjatasolla.

Burton Albion on 29 kierroksen jälkeen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 13. sijalla. Joukkue ylsi tällä kaudella sensaatiomaisesti ensimmäistä kertaa historiassaan liigacupin välieriin. Vastaan tuli kuitenkin Valioliigan ja liigacupin hallitseva mestari Manchester City, joka eteni loppuotteluun yhteismaalein 10-0.

Brewersin manageri Nigel Clough on tyytyväinen saadessaan Bradleyn ryhmäänsä.

– Hän on nuori pelaaja, jota haluamme nähdä. Hän oli meillä testissä pari päivää ja pärjäsi harjoituksissa hyvin, joten tämä on meille tilaisuus nähdä, millainen hän on. Me pidämme nuorukaisista, jotka haluavat tulla lainalle päästäkseen pelaamaan, kommentoi Clough seuran tiedotteessa.

Bradley toivoo saavansa vastuuta myös toisessa lainaseurassaan.

– Toivon, että tyon hieman laatua hyökkäyksiin eteenpäin mentäessä. Täällä on todella hyviä pelaajia, joten joukkueeseen pääseminen ja oman paikan vakiinnuttaminen tulee olemaan vaikeaa, mutta nyt olen täällä ja diili on tehty. Toivottavasti teen hieman maaleja ja autan meitä nousemaan sarjataulukossa.