TPS:llä uusia testipelaajia – mukana pari tuttua paikallisvastustajasta

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!

Ykköseen valmistautuvalla Turun Palloseuralla on mukana uusia testipelaajia, kun se kohtaa lauantaina Kupittaalla, jo lähes perinteeksi muodostuneessa, harjoitusottelussa Kakkosessa pitkään pelanneen Salon Palloilijat.

Viime kaudella SalPaa valmentaneella TPS-luotsi Tommi Pikkaraisella on kokoonpanossaan muutama kokelas.

Alkuvuodesta turkulaisten kanssa harjoittelut toppari Jessy Lando Fusu on palannut TPS:n harjoitusvahvuuteen, ja hänet saatetaan nähdä lauantaina kentällä. Ranskalaiskongolainen Lando Fusu, 26, pelasi nuorempana kreikkalaisen Panathinaikosin akatemiassa. Hän on aiemmin urallaan pelannut Belgian ja Kreikan alemmilla sarjatasoilla.

– Hänen kuntopohjansa ei silloin riittänyt, mutta katsotaan nyt tilanne. Kyllä hän pelata osaa, kommentoi Pikkarainen TPS:n sivuilla.

TPS katsastaa edelleen muitakin mahdollisia vahvistuksia keskuspuolustukseensa.

TPS:n kokoonpanossa nähdään myös 20-vuotias laitapuolustaja Tatu Varmanen, joka edusti kaudet 2017-18 paikallisvastustaja FC Interin liigajoukkuetta. Varmanen on aiemmin edustanut myös ruotsalaista Brommapojkarnaa ja lyhyesti lainalla JJK:ta.

Myös keskikenttäpelaaja Oliver Kangaslahti saattaa olla yllätysnimenä mukana TPS:n kokoonpanossa. Kangaslahti on edustanut myös viimeksi FC Interiä, mutta hän kävi kauden 2018 jälkeen myös FC Lahden testissä. Kangaslahti pelasi viime vuonna Interin kanssa A-poikien SM-sarjaa.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!