Tšekkifutiksen paha poika jälleen oikeuden kanssa tekemisissä – toinen vankilatuomio kahteen viikkoon

© Kuva: Getty Images

Tšekin maajoukkueen entinen puolustaja Tomas Repka on saanut jälleen yhden vankilatuomion, kertoo ESPN.

Hänen edellisestä vankilatuomiostaan on aikaa vain kaksi viikkoa. Helmikuun 7. päivänä hän sai 15 kuukauden vankilatuomion petoksesta.

Tämän viikon tiistaina Repkan, 45, kaksi aiempaa ehdollista tuomiota rattijuopumuksesta muutettiin yhdeksän kuukauden vankilatuomioksi, koska hän syyllistyi muihin rikoksiin ehdollisten tuomioiden jälkeen.

Aiemmin helmikuussa Repka todettiin syylliseksi tapauksessa, jossa hän myi vuokraamansa luksusauton eteenpäin. Repka lupasi sopimuksessa palauttavansa rahat ostajalle, jos auton omistajanvaihdosta ei rekisteröidä. Ostaja ei kuitenkaan Repkalta rahojaan saanut.

Urallaan mm. West Hamia ja Fiorentinaa edustanut puolustaja on valittanut molemmista oikeuden päätöksistä.

Viime vuonna Repka sai kuuden kuukauden vankilatuomion seksipalveluiden tarjoamisesta entisen vaimonsa nimissä. Myöhemmin tuomio muutettiin yhdyskuntapalvelukseksi.

Tšekin A-maajoukkueessa 46 ottelua pelannut Repka tunnettiin jo peliuransa aikana värikkäänä hahmona. Hän sai urallaan kaikkiaan 20 punaista korttia. Vuonna 2007 hän löi Tšekin pääsarjan ottelussa kameramiestä, joka seurasi häntä Repkan saatua jälleen yhden punaisen kortin.

Repka lopetti pelaajauransa syksyllä 2012 ja toimi vuonna 2013 muutaman kuukauden ajan FK Mostin urheilukoordinaattorina.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…