Talven siirtoikkunan viimeiset päivät ovat yleensä hyvin kiireisiä. Seurat viimeistelevät joukkueitaan loppukaudeksi ja sadat – kenties tuhannet – pelaajat vaihtavat saman päivän aikana maisemaa Euroopassa.

Erään turkkilaisseuran tammikuun siirtoikkunan viimeinen päivä oli varsin vilkas. Nimittäin Elazigsporin. Maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava seura julkisti jopa 22 pelaajahankintaa siirtoikkunan viimeisen 80 minuutin aikana.

Elazigsporilla oli siirtokielto, mutta seura oli pyytänyt Turkin jalkapalloliitolta armahdusta sen suhteen. Jalkapalloliitto suostui kuin suostuikin Elazigsporin pyyntöön ja kumosi seuran siirtokiellon 80 minuuttia ennen siirtoikkunan päättymistä.

Elazigspor oli luonnollisesti valmistellut pelaajakauppansa jo ennen siirtokiellon kumoamisen varmistumista toivoen, että päätös olisi seuran kannalta positiivinen. Siirtokielto kumottiin ja seura julkaisi 22 hankintaa.

Hankinnoista 11 allekirjoitti loppukauden mittaisen sopimuksen. Loput tekivät seuran kanssa puolentoista kauden sopimukset.

Seura tiedotti myös antaneensa potkut päävalmentajalleen Orhan Kaynakille.