Päävalmentaja Kai Nyyssönen on nimennyt 27 pelaajaa alle 18-vuotiaiden maajoukkueleirille Eerikkilään. Leiri pidetään 19.-21. helmikuuta.

– Hieno päästä aloittamaan tämä retki ikäluokan kanssa. Karsinnat pelataan syksyllä pitkästä aikaa vasta marraskuussa ja meillä on kaikkiaan kuusi tapahtumaa tämän vuoden aikana tästä alkaen, Nyyssönen kertoo Palloliiton kotisivuilla.

Helmikuun leirin jälkeen edessä on tuplamaaottelu Montenegrossa maaliskuun lopulla, perinteinen Baltic Cup kesäkuussa, syyskuussa vielä tuplamaaottelu Slovakiaa vastaan ja lokakuussa kolmen maan turnaus ennen kuin EM-karsintapisteitä jaetaan Tanskassa.

– Tämä on hyvä paketti kaikkiaan. Kaikki tapahtumat tähtäävät marraskuun karsintaan, jossa meillä on edessä tiukka haaste, kun vastassa ovat Tanska, Ranska ja Färsaaret.

Leiriryhmässä on peräti 11 ulkomaille pelaavaa pelaajaa. Terry Ablade ja Patrik Raitanen pelaavat valioliigaseurojen akatemioissa, ja entisen Huuhkajien maalivahdin Jussi Jääskeläisen poika Emil tällä hetkellä Blackpoolissa. Oliver Antman ja Noah Nurmi ovat puolestaan päässeet jo haistelemaan edustusjoukkueen ilmapiiriä Tanskassa.

Leirin pelaajaryhmä:

Terry Ablade, Fulham FC
Oliver Antman, FC Nordsjælland
Selman El Baset, FC Ingolstadt 04
Daniel Enqvist, Åtvidabergs FF
Jonatan Guseff, Åtvidabergs FF
Pyry Hannola, FC Midtjylland
Aleksi Honka-Hallila, KuPS
Anttoni Huttunen, MYPA
Emil Jääskeläinen, Blackpool FC
Joel Karlström, IFK Mariehamn
Janne-Pekka Laine, Ilves
Joonatan Laine, FC Honka
Joel Laitinen, PEPO
Kevin Larsson, HIFK
Noah Nurmi, Esbjerg fB
Otto Ollikainen, HJK
Julius Perälä, TPS
Tuomas Pöyhönen, HJK
Patrik Raitanen, Liverpool FC
Seth Saarinen, HJK
Oskari Sallinen, FC Groningen
Julius Schmid, SpVgg Unterhaching
Jeremiah Streng, SJK
Julius Tauriainen, HJK
Maximo Tolonen, SJK
Väinö Vehkonen, HJK
Axel Vidjeskog, FF Jaro