Serie A
AS Roma – Empoli
Maanantai 11.03. klo 21:30

Maanantaina pelataan yksi ottelu Serie A:n kierrokselta numero 27. Muutosten tuulissa purjehtiva AS Roma toivottaa tervetulleeksi putoamisviivan päällä taiteilevan Empolin. Isännillä on uusi mies ruorissa ja näyttämisen halua, joten tiedossa on mielenkiintoinen ilta – ja mukava veto maanantai-illan ratoksi.

AS Roma – Ranierin aikakausi alkaa

Roman toimistolla tapahtui viime viikolla. Kun joukkue tippui Portolle Mestarien liigassa, saivat sekä päävalmentaja Eusebio Di Fransesco että urheilujohtaja Monchi kerätä kamppeensa. Uusi valmentaja löytyi nopeasti, sillä edellisellä viikolla Fulhamista potkut saanut Claudio Ranieri kiinnitettiin loppukauden kestävällä sopimuksella.

Tähän otteluun Romalla on hieman kokoonpanohuolia, sillä sekä Edin Dzeko, Aleksander Kolarov että Federico Fazio ovat pelikiellossa. Ranieri joutuu siis heti käyttämään kokemustaan ja luovuuttaan optimaalisen kokoonpanon löytämiseen. AS Roman pelaajisto on siinä määrin laadukas, että jalkeille saadaan kuitenkin hyvä kokoonpano.

Empoli – jännäksi menee

Empolille Roman myllerrys on tietysti hyvä uutinen. Joukkue kaipaa kipeästi pisteitä, sillä putoamisen vaara on tällä hetkellä ilmeinen – putoamisviivan alla oleva Bologna otti viikonloppuna kolme pistettä Cagliarin kustannuksella.

Empolin akilleen kantapää on ollut sarjan heikoimpiin kuuluva puolustus. Ottelujen voittaminen on työlästä, kun päästettyjen maalien keskiarvo per ottelu hipoo kahta. Tähän Giuseppe Iachini ei ole löytänyt lääkkeitä ja se voi vielä maksaa miehelle työpaikan.

Vetosuositus

Sekä AS Romalla että Empolilla on illalla näytettävää. Ottelusta ei varsinaisesti voi odottaa mitään peruuttelua. Molemmat joukkueet ovat lähtökohtaisesti overiin päin kallellaan ja overia liputetaan myös tämän illan matsiin. Vetosuosituksena on siis Maaleja yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,25.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun AS Roma – Empoli ja kohteeseen Maaleja yhteensä – Ottelussa yli 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.