Bayern-pomo vitsailee: Näin Pep Guardiola saa tahtonsa läpi Man Cityn pelaajahankinnoissa

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin seurapresidentin Uli Hoeneß heitti kieli poskessa, että Manchester Cityn manageri Pep Guardiola lentää Cityn miljardööriomistajan sheikki Mansourin luokse saadakseen tahtonsa läpi isoissa pelaajahankinnoissa.

Guardiola valmensia Bayernia vuosina 2013-2016 ja voitti seurassa kolme Bundesliigan mestaruutta sekä kahdesti Saksan cupin.

Münchenistä hän suuntasi Manchesteriin, jossa hän tavoittelee tällä kaudella toista peräkkäistä Valioliigan mestaruutta.

– Ystäväni Pep kertoi minulle, mitä tapahtuu, kun hän haluaa pelaajan, joka maksaa sata miljoonaa euroa. Hän kokoaa muutaman videon kyseisestä pelaajasta ja lentää tapaamaan sheikkiä, kommentoi Hoeneß MMM:n haastattelussa.

– Sitten seuraa yleellinen ateria, he katsovat videot ja sheikki siirtää (pelaajahankintaan tarvittavan) summan. Seuraavana päivänä sheikki saa rahat (liiketoimistaan) takaisin.

– Olen ylpeä, että meidän ei tarvitse vastaavissa tapauksissa mennä keskustelemaan pankkiin luotosta, vaan kiinteästä tuotosta.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa ja Valioliiga ilmoittivat maaliskuun alussa, että ne tutkivat, onko Manchester City rikkonut seuroja koskevia taloudellisia sääntöjä (Financial Fair Play), joiden tarkoitus kiteytetysti on varmistaa, että seurat eivät kuluta enemmän rahaa kuin tuottavat.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.