Primeira Liga
Benfica – Belenenses
Maanantai 11.03. klo 22:15

Portugalin Primeira Ligan 25. kierros pistetään pakettiin Lissabonissa, jossa pääkaupungin mahtiseura Benfica isännöi ylemmän keskikastin Belenensesiä. Kyseessä on Lissabonin paikallispeli, jossa isännät ovat selkeääkin selkeämpiä suosikkeja. Tässä vihjeessä tarkastellaan, ovatko markkinat asettaneet Benfican jo liiankin isoksi suosikiksi.

Benfica – tiukasti mestaruustaistossa

Benfica taistelee mestaruudesta tiukasti Porton kanssa – Braga on jäänyt tästä parivaljakosta muutaman pisteen päähän. Portugalin pääsarjassa tasoerot isojen seurojen ja ynnämuiden välillä ovat suuret.

Benficalla on rasitteenaan viime viikolla pelattu Eurooppa -liigan peli Kroatiassa Dinamo Zagrebia vastaan. Isännät veivät pelin 1-0 ja lisää jobinpostia tuli tärkeän kärikpelaajan Haris Seferovicin loukkaantumisesta. Benfican tehot eivät luonnollisestikaan ole yksin Seferovicin varassa, mutta ikävä takaisku tämän poissaolo kuitenkin olisi – tällä hetkellä miehen pelaamisesta ei ole varmuutta. Benfican kokoonpanotilanne ei muutenkaan ole täysin optimaalinen.

Belenenses – turvallisesti keskikastissa

Belenensesin kevät menee melko leppoisissa merkeissä. Sekä europaikkoihin oikeuttaviin sijoituksiin että putoamisviivaan on eroa runsaasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joukkue sortuisi mukavoitumiseen jo näin pitkälti ennen sarjan päättymistä. Joukkueen terveystilanne on hyvä.

Belenenses on pärjännyt tänä vuonna tiukalla joukkuepelillään: sen alakerta kuuluu sarjan pitävämpiin. Tammikuun lopussa Porto murskasi Belenensesin 3-0, mutta yleisesti ottaen tavallisilla joukkueilla ei maalinteko ole helppoa Belémin poikia vastaan. Lokakuussa Belenenses löi Benfican kotistadionillaan 2-0.

Vetosuositus

Benficalle tämä ottelu sijoittuu Eurooppa -liigan pelien väliin. Jonkunlainen pelaajakierrätys on tänään hyvinkin mahdollista. Lisäksi voidaan spekuloida, että johtoasemassa isännät eivät paahtaisi aivan kaasu pohjassa. Tältä pohjalta Belenensesin kokeilu aasialaisessa tasoitusvedossa kiinnostaa. Vetosuositus on Asian handicap, Belenenses +2 kertoimella 1.95. Panos palautetaan, jos joukkue häviää tasan kahdella maalilla.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Benfica – Belenenses ja kohteeseen Asian handicap, Belenenses +2. Jos Belenenses saa ottelusta pisteitä tai häviää korkeintaan yhdellä maalilla, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Belenenses häviää yli kahdella maalilla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Belenensesin hävitessä tasan kahdella maalilla, vedon kerroin on 1,00. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.