Championship
Sheffield Wednesday – Sheffield United
Maanantai 04.03. klo 21:45

Valioliigan kierros saatiin pelatuksi valmiiksi jo sunnuntaina, joten Championshipissä Teräskaupungin derby Sheffield W – Sheffield Utd on maanantain päämatsi saarivaltakunnassa. Legendaarisella Hillsborough’n stadionilla on odotettavissa tiivistunnelmainen ottelu, joka ei jätä meitä futisromantikkoja kylmäksi.

Marraskuussa joukkueiden paikallispeli päättyi 0-0. United oli tässä pelissä selkeästi niskan päällä ja missasi myös rangaistuspotkun.

Sheffield Wednesday – kevyt ohjelma suosinut

Kotijoukkue Sheffield Wednesday on tappiottoman ottelusarjansa myötä korjannut sijoitustaan taulukon keskivaiheille. Osittain tämä on alkuvuoden suhteellisen helpon otteluohjelman ansiota – aivan huippujoukkueita ei ole sarjassa viime kierroksilla vastaan tullut.

Toki nykyinen manageri Steve Bruce on tuonut joukkueeseen ryhtiä ja joukkue pystyy tarjoamaan kannattajilleen vielä ilon hetkiä loppukaudesta – optimistisimmat fanit ynnäilevät playoff-viivan olevan vielä iskuetäisyydellä. Todennäköisemmin Owls sijoittuu sarjassa puolivälin paikkeille, sillä joukkueen perustaso ei riitä nousukahinoihin.

Sheffield United – taistelu paikasta auringossa

Suorasta noususta taisteleva Sheffield United otti helmikuussa todella tärkeitä voittoja, sillä Blades mm. kaatoi kärkijoukkueista Middlesboron sekä West Bromwichin. Raastavan raskaan Championship-kauden aikana Blades on pystynyt suorittamaan ilman suurempia notkahduksia ja poissaolojen aikana vastuuta ovat kantaneet myös täytemiehet.

Joukkue luo hyvin maalintekopaikkoja ja myös viimeistelee niistä kohtuullisilla tehoilla – ykköstykki Billy Sharp kisailee Championshipin maalikuninkuudesta Teemu Pukin kanssa. Voitto paikallispelistä nostaisi vieraat tasapisteisiin Leedsin kanssa suoran nousijan paikalle. Bladesille jokainen peli on nyt iso peli.

Wednesday vs. United

Englannissa paikallispelit ovat aina oma juttunsa ja ylimääräinen lataus voi aiheuttaa yllätyksiä. Tällä hetkellä United on joukkueista kuitenkin kiistatta parempi ja sen voi katsoa olevan selkeä suosikki maanantain ottelussa. Pelivalintamme on Sheff Utd voittamaan ottelu. Markkinat ovat tällä hetkellä meille suosiolliset.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Sheffield Wednesday – Sheffield United ja kohteeseen Sheffield United voittaa. Jos näin käy, saat 215 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Sheffield United häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.