Cristiano Ronaldo piruili Atlético-luotsille cojones-tuuletuksellaan – Simeone viis veisasi

© Kuva: Getty Images

Juventus onnistui tiistaina haastavassa tehtävässään, ja nousi kuin nousikin kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja ohi, ja mukaan Mestarien liigan puolivälieriin (lue raportti). Torinon illan sankari oli Cristiano Ronaldo, joka vastasi kaikista kolmesta maalista Juven 3-0 -voitossa.

Portugalilainen supertähti piti huolen myös siitä, että hänestä riittää puhetta pelin jälkeenkin. Ronaldo nimittäin vastasi tuuletuksellaan pirullisesti Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeonelle. ”Cholo” oli tuulettanut Atléticon 2-0 -kotivoitossa kolme viikkoa sitten ns. ”kivestuuletuksella”, ja sai UEFA:lta cojones-elehdinnästään 20 000 euron sakot.

Uransa neljännen hattutempun Atlético Madridia vastaan tehneellä Cristiano Ronaldolla oli selvästi vahva tarve todistaa, keltä sitä cojonesia todella löytyy, sillä hän tuuletti samankaltaisella, mutta vieläkin suureellisemmalla elkeellä maaliaan – tietysti Atléticon kannattajien edessä. Kyseinen ele nähtiin tiettävästi jopa kahdesti.

Cristiano Ronaldon imitaatio ei Diego Simeonea kuitenkaan häirinnyt.

– Cristiano Ronaldo on maailman paras. Hän voi tarjota tällaisia peliesityksiä isoina iltoina, Simeone ylisti Mirrorin mukaan.

– Hän varmaan näki, miten minä tein sen Wanda Metropolitanolla ja yritti minun tapaani osoittaa luonnettaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.