Entinen Argentiinan maajoukkuemies pettynyt Mauro Icardin ja Interin välirikkoon – ”Ei ole paluuta”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entinen Argentiinan maajoukkuemies Juan Sebastian Veron uskoo Mauro Icardin uran Internazionalessa olevan ohi. Tähtihyökkääjä pudotettiin jälleen Interin kokoonpanosta miehen kieltäydyttyä anteeksipyynnöstä ennen sunnuntain Lazio-ottelua.

Icardia ei olla nähty pelaamassa helmikuun puolivälin jälkeen, jolloin argentiinalainen menetti kapteenin roolinsa. Virallisesti poissaolon syynä on pidetty polvivaivaa.

Italialaismedian mukaan Inter-valmentaja Luciano Spalletti antoi perjantain harjoituksissa Icardille tilaisuuden puhua asiat selväksi. Hyökkääjä ei kuitenkaan suostunut puhunut sanomaan mitään.

– Olen vain katsoja, joten näen vain sen mitä ulkopuolella tapahtuu. Meillä kaikilla on hankalat hetkemme, mutta pelaajana täytyisi kunnioittaa ensisijaisesti seuraa ja laittaa oma joukkue edelle. Se on pettymys, koska näyttää siltä että he ovat saavuttaneet pisteen, josta ei ole paluuta, Veron valitteli Gazzetta dello Sportille.

– Mauro pärjäsi niin hyvin Interissä ja hänellä olisi vielä paljon annettavaa. Inter ei ansainnut tällaista päätöstä tilanteelle. Toivottavasti he tapaavat uudestaan ja selvittävät asiat.

Icardi on iskenyt tällä kaudella 20 otteluun yhdeksän maalia. Hyökkääjä on pelannut seurassa vuodesta 2013 lähtien.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!