Miesten puolella vietetään parhaillaan maaottelutaukoa, mutta naisten Mestarien liigassa on meneillään puolivälierävaihe. Keskiviikkona pelattiin kolme ensimmäistä puolivälieräottelua, ja tänään torstaina tuleen saattaa päästä kisassa yhä mukana oleva suomalainen, Helmarien hyökkääjä Adelina Engman.

Ahvenanmaalta kotoisin oleva Engman siirtyi viime kesänä Göteborg FC:stä Chelseaan, joka kohtaa torstaina omassa puolivälierässään Paris Saint-Germainin. Ottelu alkaa kello 21.05.

24-vuotias Engman on saanut debyyttikaudellaan kohtuullisesti peliaikaa lähinnä rotaatiohyökkääjän roolissa. Englannin pääsarjassa Engman teki ensimmäisen maalinsa viime viikolla Liverpoolia vastaan. Yksi osuma on syntynyt myös Mestarien liigassa.

Tähänastisissa kahdessa otteluparissaan Chelsea on ollut todella ylivoimainen. Sarajevo kaatui yhteismaalein 11-0 ja Fiorentina yhteismaalein 7-0. Puolivälierävastustaja PSG on kuitenkin haasteena aivan toista luokkaa.

Chelsean hyökkäyksessä leijonanosan peliminuuteista rosvoavat englantilaiset Fran Kirby ja Bethany England, joista ensinmainittu kuuluu myös Englannin maajoukkueryhmään. Myös Sveitsin maajoukkuehyökkääjä Ramona Bachmann on ollut tehokas, mutta Engman kyttää peliminuutteja kolmikon takana. Engman on pelannut Chelsean neljästä Mestarien liiga -ottelusta kolmessa.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Pariisissa.

(C)helsea FC Women

@ChelseaFCW
It's @MariaThorisdott and @AdelinaEngman's turn to take on the @CarabaoUK Wall Challenge! 🎯

Can they beat @FranKirby's score of 148?

Keskiviikon otteluissa Slavia Praha ja Bayern München pelasivat 1-1 -tasapelin, Barcelona voitti Lilleströmin 3-0 ja Lyon Wolfsburgin 2-1. Bayern Münchenin kolmosvahti on 18-vuotias suomalainen Katriina Talaslahti.