Hoffenheim – Nürnberg: pitääkö sarjajumbo pintansa?

Bundesliga
Hoffenheim – Nürnberg
Sunnuntai 10.03. klo 16:30

Bundesligassa keskikastin Hoffenheim isännöi varsin alakuloisen kauden pelannutta Nürnbergiä. Ottelun nuotit ovat selkeähköt – Hoffenheim yrittää kurkottaa kohti muutaman pisteen päässä siintäviä europaikkoja, kun taas Nürnberg yrittää saada pelinsä sille tasolle, että se voisi edes unelmoida sarjapaikan säilyttämisestä. Tavoite näyttää melkoisen haastavalta, sillä ero karsintapaikkaankin on venymässä sietämättömän isoksi.

Hoffenheim – yhä ylös yrittää

Hoffenheimin europaikan metsästys sai pahan kolauksen viime kierroksella, kun joukkue kävi katkeralla tavalla ottamassa kuonoonsa Frankfurtilta. Tunnin kohdalla Hoffenheim meni jo 1-2 johtoon, mutta pian sen jälkeen Kasim Nuhu lensi suihkuun ja loppuminuuteilla Frankfurt tikisti rinnalle ja ohi.

Hoffenheim ei ole missään tapauksessa pihalla europaikoista, sillä joukkue on yleisesti ottaen ollut hieman epäonninen ja esityksiin peilattuna pistepussi voisi olla hieman lihavampikin. Tästä ottelusta kotijoukkue on varmasti budjetoinut itselleen kolme pistettä.

Nürnberg – vaikealta näyttää

Nürnbergin kausi näyttää johtavan vääjäämättä putoamiseen. Viimeiset ottelut eivät kuitenkaan ole olleet aivan toivottomia ja viime pelistä Leipzigia vastaan joukkue olisi ansainnutkin jotain. Lievästi parantuneet otteet ovatkin tämänkertaisen vetosuosituksen tukena.

Nürnberg on Bundesligan tehottomin joukkue, ja varsinkin vieraissa maalinteko on tuottanut tuskaa. Joukkuepeliä on kuitenkin saatu sen verran uomiinsa, ettei alkukauden kaltaisia selkäsaunoja ole enää jouduttu kokemaan.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on vaikea nähdä turhan paljon tehoja Nürnbergiltä. Jos Hoffenheim tekee normisuorituksen ja Nürnbergin alakerta ei sekoile, pelissä ei ole nähtävissä turhan suurta repsahtamisen riskiä. Näihin seikkoihin peilaten ottelun totals-raja on sangen korkealla. Luotetaan näihin ennusmerkkeihin ja annetaan otteluun vetosuositus alle 3,5 maalia kertoimella 1,79.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Hoffenheim – Nürnberg ja kohteeseen Ottelussa alle 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat 179 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.