Kerroimme eilen omiin lähteisiimme vedoten, että HJK:n mukana Turkin leirillä harjoittelee nigerialainen laitapuolustaja Elderson Echiéjilé. Ilta-Sanomat tietää kertoa, että HJK on jo sopinut Eldersonin kanssa yksityiskohdista.

LUE MYÖS: HJK:n mukana Turkin leirillä harjoittelee kovissa liigoissa meritoitunut maajoukkuepelaaja – kokemusta AS Monacosta

Eldersonilla, 31, on paljon kokemusta Euroopan huippusarjoista. Hän on pelannut muun muassa Ligue 1:stä AS Monacossa sekä La Ligaa Sporting Gijónissa. Viime kaudella Elderson edusti turkkilaista Sivassporia sekä belgialaista Cercle Brüggea. Lisäksi Elderson on edustanut Nigeriaa MM-kisoissa.

Elderson harjoittelee tällä hetkellä HJK:n kanssa Turkin leirillä ja päätös laitapuolustajan jatkosta on IS:n mukaan HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuolla. HJK pelaa leirillä kaksi harjoitusottelua, joiden jälkeen luultavasti tehdään päätös Eldersonin jatkosta. Elderson on tällä hetkellä ilman seuraa, joten HJK:n ei täydy maksaa pelaajasta siirtokorvausta.