Italia – Suomi: nähdäänkö maaleja?

EM-karsinnat
Italia – Suomi
Lauantai 23.03. klo 21:45

Huuhkajien urakka EM-karsinnoissa alkaa lauantaina ja heti aluksi edessä on kovin mittari, sillä Markku Kanervan kipparoima joukkue kohtaa vieraissa lohkon suosikin, Italian. Karsintalohko ei ole aivan kovimmasta päästä, sillä muut joukkueet lohkossa ovat Armenia, Bosnia-Hertsegovina, Kreikka ja Liechtenstein. Suomelle olisi tärkeää saada hyvä alku karsintoihin ja siksi vuodenajan takia pelattavat kaksi vieraspeliä eivät ole aivan optimaalinen startti urakkaan.

Italia – Mancini jälleenrakennuksen arkkitehtinä

Italia on monessa mielessä luomassa nahkaansa. Viime kesän MM-kisat jäivät haaveeksi ja tämä todella järkytti fanaattista jalkapallokansaa. Roberto Mancinin tehtävä on palauttaa Azzurri loistoonsa. Aivan yksinkertaista se ei ole, sillä Mancinin alaisuudessa maalinteko on tökkinyt pahasti. Toki vastuksetkin ovat olleet kovemmasta päästä, mutta tyytyväisyyteen ei ole silti aihetta.

Mancinille aiheuttaa päänvaivaa myös pelaajatilanne. Poissa riveistä ovat mm. Lorenzo Insigne, Federico Chiesa ja torstaina harjoituksissa loukkaantunut Alessandro Florenzi. Mario Balotelli ja Andrea Belotti jäivät hieman yllättäen nimeämättä joukkueeseen tällä kertaa ja Italian hyökkäys on hieman arvoitus. Harmaita hiuksia voi lisätä myös isännille tuntematon suomalaisryhmä, joka itsepäisellä taktiikallaan pyrkii pitämään Azzurrin pois laatupaikoilta.

Huuhkajat – tiukkaa peliä

Suomen oljenkorsi tähän otteluun on tiukka puolustus. Jere Urosen ja Jukka Raitalan poissa ollessa pakka menee uusiksi, eikä aivan saman tason miehitystä saada avaukseen vaikka kuinka pyörittelisi. Tim Sparvilla oli viikolla selkävaivoja, mutta toivottavasti mies on lauantai-iltana pelikunnossa. Jasse Tuominen ja Roman Eremenko puuttuvat muonavahvuudesta.

Suomen on yritettävä pitää pakka kasassa, sillä oletettavasti Italia pitää palloa hallussa. Huuhkajien on pyrittävä iskemään vastaiskuista. Avainkysymys on, saadaanko Teemu Pukkia ruokittua –  Huuhkajien fanit ainakin vannovat Pukin nimeen. Italian kivikova puolustus on varmasti korvamerkinnyt Huuhkajien maalitykin.

Vetosuositus

Vaikka Suomen puolustus ei ole ihanteellisessa koostumuksessaan, uskotaan Rive Kanervan löytävän pelitavan, jolla Italia pidetään tyydyttävällä tavalla kurissa. Suomen maaliodotusarvo on pelissä sangen alhainen. Niinpä pelisuosituksena on alle 2,5 maalia, jolle tarjotaan palkitsevaa kerrointa 1,75.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Italia – Suomi ja kohteeseen ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 175 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.