Marokkolaistoppari Medhi Benatia otti tammikuussa jalat alleen ja lähti Juventuksesta qatarilaiseen Al Duhailiin.

Benatia, 31, edusti Juventusta kesästä 2016 lähtien, mutta hänen peliaikansa väheni tällä kaudella huomattavasti Leonardo Bonuccin palattua seuraan AC Milanista.

Marokkolaispuolustaja kertoo Sky Sport Italian haastattelussa, että hän sai joulukuussa tarpeekseen.

– Päätin joulukuussa, etten halua jäädä Juveen, kun menin Dubaihin lomalle.

– En ollut onnellinen ja puhuin perheeni kanssa. En päässyt ikinä pelaamaan, ja se söi minua sisältä. Halusin tehdä osani kentällä joukkueessa, jossa tunsin oloni hyväksi.

– (Päävalmentaja Massimiliano) Allegri sanoi, että hän haluaa keskittyä minuun, kun Bonucci palasi, mutta asiat muuttuivat nopeasti. En ole vihainen valmentajalle.

– Viimeisin pelini oli Milania vastaan. Pelasin hyvin, mutta minut jätettiin penkille seuraavassa ottelussa.

Juventus koki Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 0-2-vierastappion Atlético Madridille. Benatia ei ole varma, pystyykö Allegri joukkueineen kääntämään otteluparin edukseen.

– Allegri on pärjännyt hyvin Italiassa ja myös Mestarien liigassa.

– Puhumme valmentajasta, joka ymmärtää jalkapalloa, mutta en tiedä, onko hän oikea (valmentaja) voittamaan Euroopassa, vaikkakin toivon, että hän on.

– Atlético Madrid on todella vaikea joukkue kohdata. He yrittävät aina hyödyntää vastustajiensa virheitä.

– Juventus olisi voinut pelata vierasottelussa paremmin ottaen huomioon heidän joukkueensa laadun, mutta minä olen nyt Juventuksen fani, enkä usko, että se (ottelupari) on vielä ohi.

Bianconeri on tarpeeksi laadukas joukkue noustakseen tappioasemasta. Ostan lipun ja kannustan heitä, jos entiset joukkuekaverini yltävät finaaliin.