Juventus – Empoli: ei sota yhtä miestä kaipaa

Serie A
Juventus – Empoli
Lauantai 30.03. klo 19:00

Torinossa nähdään lauantaina, miltä elämä maistuu ilman Cristiano Ronaldoa. Vetomarkkinat luonnollisesti reagoivat maailmantähden loukkaantumiseen näyttävästi, mutta Petsipappa ei yhtä miestä kaipaa. Me kairaamme tässä markkinoita vastaan ja käytämme hyväksemme ylireagoinnista syntyneen edun.

Vanha rouva matkalla mestaruuteen

Ylisanat loppuvat kesken, kun Juventuksen kautta pitää kuvailla. Ronaldon tulo joukkueeseen oli kuin kirsikka kakun päälle, mutta muutenkin Vanhan rouvan materiaali on jäätävällä tasolla. Kun loukkaantunut supertähti hoitelee vammaansa, annetaan vastuuta esim. Paulo Dybalalle ja homma pelaa. Myös lahjakas Moise Kean saanee lisää näytön paikkoja. Muutenkin joukkueesta on aika turha etsiä heikkoa kohtaa.

Viime kierroksella tuli kauneusvirhe kun joukkue onnistui häviämään Genoalle. Tämä tappio toiminee lisäpontimena lauantai-iltana, sillä mestaruus halutaan varmistaa mahdollisimman ajoissa. Juventuksen hyökkäysvoima tulee olemaan myrkkyä ujosti puolustavalle Empolille.

Empoli – sarjapaikka veitsenterällä

Empolin kausi ei ole ollut helppo ja tyypilliseen italialaiseen tapaan myöskään kärsivällisyys ei ole johtokuntansa vahvimpia puolia. Päävalmentaja Aurelio Andreazzoli sai lähteä marraskuun alussa, mutta maaliskuussa mies palkattiin uudestaan. On vaikea kuvitella, millä tavalla nämä taikatemput joukkueen esityksiä muuksi muuttaisivat.

Empolin puolustus on sarjan heikoimpia. Se on tällä hetkellä putoamisviivan päällä ainoastaan välttävän kotimenestyksensä ansiosta. Vieraissa meno on ollut sangen hapokasta ja kasassa on ainoastaan neljä pistettä – ja hirveä määrä omiin menneitä maaleja. Viime kierroksella tuli ansaittu kotivoitto putoajakandidaatti Frosinonesta. Juventusta vastaan ei kuitenkaan sovi odottaa ihmeitä.

Vetosuositus

Kuten jo alussa mainittiin, tässä ottelussa lyödään markkinoita vastaan ja luotetaan Juventuksen tasoon myös ilman Ronaldoa. Otetaan petsinä Aasialainen tasoitus, Juventus -1.5 maalia kertoimella 1,88. Veto on siis kotona jos Juventus voittaa vähintään kahdella maalilla.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Juventus – Empoli ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Juventus -1.5. Jos Juventus voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 188 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Juventus voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Empoli voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.