Viime syksynä uransa Huuhkajissa lopettanut keskikenttäpelaaja Alexander Ring avasi lauantaina Yhdysvaltojen Major League Soccer -sarjan kauden 2019 New York City FC:n kanssa.

Täksi kaudeksi joukkueensa kapteeninnauhan perinyt Ring, 27, iski heti avauskierroksella maalin Orlando Cityn verkkoon ja vei joukkueensa ensimmäisen puoliajan päätteeksi kahden maalin johtoon.

New York City FC

@newyorkcityfc
The Ringleader at the double from Mitri's pass... #ForTheCity

NYCFC joutui kuitenkin pettymään, sillä Orlando taisteli toisella jaksolla kahden maalin takaa tasoihin. Ottelu päättyi Orlandossa lukemiin 2-2.

Ring ja kumppanit kohtaavat seuraavassa ottelussan DC Unitedin kotikentällä ensi viikon sunnuntaina.

Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller pelasi sunnuntain vastaisena yönä Minnesota Unitedin keskikentällä 80 minuuttia 3-2-voitossa Vancouver Whitecapsia vastaan.

Montreal Impactin puolustaja Jukka Raitala seurasi koko ottelun penkiltä, kun joukkue voitti San Jose Earthquakesin vieraissa 2-1.