Kreikan huippuottelulle traaginen päätös – fanit hyökkäsivät pelaajien kimppuun, poliisit kyynelkaasuttivat kentän

© Kuva: Getty Images

Kreikan huippuottelu Panathinaikosin ja Olympiakosin välillä sai sunnuntai-iltana traagisen päätöksen, kun ottelu keskeytettiin kannattajien hyökätessä sekä pelaajien että poliisien kimppuun.

Tunnelma Ateenan derbyottelussa oli hyvin kireä jo pelin ensiminuuteista lähtien.

Vain neljän minuutin pelin jälkeen Panathinaikosin fanit ryntäsivät vierasjoukkueen vaihtopenkin luo ja kävivät Olympiakos-pelaajien kimppuun. Ottelu keskeytettiin noin kahdeksaksi minuutiksi, kunnes tilanne saatiin rauhoitettua.

Väkivaltaiset toimenpiteet saivat kuitenkin jatkoa toisella puoliajalla, kun Olympiakosin Miguel Ángel Guerrero vei vierasjoukkueen 1-0-johtoon pelin 53. minuutilla.

Panathinaikos-kannattajat hyökkäsivät poliisien kimppuun stadionin ulkopuolella, jonka jälkeen poliisit käyttivät kyynelkaasua hajoittaakseen mellakat.

Kyynelkaasu levisi kuitenkin kentälle asti. Saksalaiserotuomari Marco Fritz joutui lopulta pysäyttämään ottelun noin 70. minuutin kohdalla.

Olympiakos sai derbykamppailusta 1-0-voiton ja täydet kolme pistettä, kun taas Panathinaikosia odottaa pistemenetykset ja mojovat sakot, kertoo Daily Mail.

Olympiakos on nyt Kreikan pääsarjassa toisena, seitsemän pistettä jäljessä sarjajohtaja PAOK:ia. Panathinaikos on sen sijaan seitsemäntenä.