© Kuva:

Leicester – Bournemouth: Ketut etevämpiä kotona

Valioliiga
Leicester – Bournemouth
Lauantai 30.03. klo 17:00

Lauantaina palataan normaaliin päiväjärjestykseen myös Valioliigassa. Otetaan lauantaille nosto, jossa joukkueilla ei ole ehkä kaikkein hektisin tilanne sarjan suhteen mutta josta löytyy kuitenkin edgeä markkinoihin nähden. Joukkueiden tämän hetken habituksessa löytyy tarvittava ero.

Leicester – Brendan Rodgersin aika

Leicesterin kausi tullaan varmaankin muistamaan ennemmin kentän ulkopuolisista, sangen surullisista tapahtumista. Joukkueen taannoinen mestaruus on saavutus, jota ei todennäköisesti tulla ihan heti toistamaan – mutta tätä nykyä Leicester näyttää olevan tukevasti sarjan keskitasoa. Brendan Rodgersin tultua manageriksi joukkueeseen näkyisi tulleen lisää virtaa ja joukkueen pelityyli on tätä nykyä iloisempi.

Kärjessä Jamie Vardy tuntuu elävän uutta kevättä. Vauhtia riittää ja tulosta syntyy. Ennen maaottelutaukoa Leicester haki hieman pelitapahtumien vastaisesti täydet pisteet Burnleyltä. Tällä hetkellä Ketut taistelevat tiukasti top 10 -sijoituksesta, jota on olosuhteet huomioiden pidettävä hyvänä saavutuksena.

Bournemouth on vaisu vierailija

Eddie Howen manageroima Bournemouth aloitti kauden hyvin, mutta viime aikoina sijoitus on valunut alaspäin joukkueen vireen myötä. Erityinen murheenkryyni on joukkueen peli vieraissa – viidestätoista vieraspelistä peräti yksitoista on päättynyt tappioon. Viime aikojen ainoa vierasvoitto on umpisurkean kauden pelanneesta Huddersfieldistä.

Bournemouthia ovat myös vaivanneet lukuisat loukkaantumiset. Tälläkään hetkellä tilanne ei ole kovinkaan hyvä – etenkin keskikentällä tarvitsee käyttää hieman luovuutta. Onneksi sentään Ryan Fraser on kehissä vasemmalla puolella. Alakerralle pitäisi tehdä jotain – Bournemouthille on tehty vieraissa aivan kammottava määrä maaleja.

Vetosuositus

Molemmat joukkueet ovat runsasmaalisuuteen päin kallellaan, eikä missään nimessä olisi väärin ottaa matsiin overia. Petsipapan ykkössuositus on tällä kertaa kuitenkin laittaa pelimerkit sille, että Bournemouthin kehno flyytti vieraissa jatkuu – vetosuositus on siis Leicester voittaa ottelun kertoimella 1,84.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Leicester – Bournemouth ja kohteeseen Leicester voittaa ottelun. Jos Leicester voittaa, saat 184 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Bournemouth voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.