Teemu Pukilla oli keskiviikkona pieni tuuletuksen paikka, sillä kannattajat äänestivät hänet ensimmäistä kertaa Englannin Mestaruussarjan kuukauden pelaajaksi. ”Tupla-Pukkia” ei kuitenkaan nähty, sillä sarjan virallisen raadin kuukauden pelaajaksi valittiin suomalaishyökkääjän sijasta Birminghamin Che Adams.

22-vuotias Adams teki helmikuun viidessä ottelussa kuusi maalia. Maalit syntyivät kolmessa eri ottelussa, ja puolet niistä Adams teki ottelussa QPR:ää vastaan. Kahdessa muussa pelissä Adams jäi ilman tehomerkintöjä. Birminghamin saldo viidestä pelistä oli kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Pukin saldo viidessä pelissä oli niin ikään kuusi maalia, ja päälle hän alusti kaksi muiden tekemää osumaa. Maaleitta Pukki jäi vain yhdessä pelissä, ja siinäkin hän syötti yhden osuman. Norwich voitti viidestä pelistään neljä ja pelasi kerran tasan.

Sky Bet Championship

@SkyBetChamp
Six February goals, one Player of the Month trophy, @CheAdams9 take a bow!

#EFL | #SkyBetChampionship

Pukin tavoin myös Norwichin valmentaja Daniel Farke oli ehdolla kuukauden parhaaksi, mutta valinta kohdistui Sheffield Unitedin luotsiin Chris Wilderiin.

Sky Bet Championship

@SkyBetChamp
Your February #SkyBetChampionship Manager of the Month is...

@SUFC_tweets's Chris Wilder!

#EFL