Championship
Norwich – Swansea
Perjantai 08.03 klo 21:45

Viikonlopun brittijalkapallo potkaistaan liikkeelle Championshipin osalta perjantaina Norwichissa. Sarjajohtaja Norwich isännöi Swanseaa, joka putosi viime kauden jälkeen Valioliigasta eikä elämä sarjaporrasta alempana ole ollut mitenkään helppoa. Norwichin tämän kauden tarinan sen sijaan tuntevat kaikki – joukkue on kauden suurin menestystarina. Peli kulkee, fanit ovat hurmiossa ja kaiken keskipisteenä on kauden ehdoton komeetta Teemu Pukki.

Norwich: Kun kaikki sujuu

Norwichin kausi on ollut kerrassaan upea. 35 pelatun pelin jälkeen se paistattelee sarjakärjessä ja sarjanousun suhteen avaimet ovat omissa käsissä. Saksalaismanageri Daniel Farke on luonut joukkueelle toimivan pelitavan ja joukkue luo paikkoja hyvällä sykkeellä. Pukin fiksu liikkuminen ja kliiniset viimeistelyt ovat olleet kirsikka kakun päällä.

Koko kaupunki odottaa Kanarialinnuilta vain nousua ja hyvältä tilanne kieltämättä näyttääkin. Sarja on kuitenkin pitkä ja raskas – heikkojen hetkien pitää jäädä minimiin, sillä kahden parhaan joukkoon on edelleen ainakin kolme tarjokasta. Manageri Farkella ei ole tarvetta suuriin muutoksiin kokoonpanon osalta.

Swansea: Sopeutumisen vuosi

Swansean kausi on ollut sopeutumista uuteen sarjatasoon. Joukkue luonnollisesti uudistui melko rajusti putoamisen jälkeen. Kaudesta ei jääne liikaa lapsille kertomista – Swans on ankkuroitunut sarjataulukon puoleen väliin. FA Cupissa se on sentään selvinnyt puolivälieriin ja yrittää viikon päästä pistää kampoihin Manchester Citylle.

Perjantain tehtävä ei luonnollisestikaan ole helppo, mutta täysin vailla mahdollisuuksia Swansea ei ole. Joukkue yrittää ruokkia Oliver McBurnieta, joka on aikaisempien lainapestiensä jälkeen ollut tällä kaudella Swansin syömähammas.

Vetosuositus

Suomalaisten futisromantikkojen ja vetoniilojen mielenkiinnon kohteena perjantaina on luonnollisesti Teemu Pukki, joka on ollut aivan huikeassa iskussa koko kauden. Erityisesti verkko on heilunut viime aikoina – kahdeksasta viime pelistä Pukki on maalannut seitsemässä. Pukki on tällä hetkellä niin kuuma kuin pelaaja voi käytännössä olla. Niinpä vetosuositus on: Pukki tekee ottelussa maalin kertoimella 1,91.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Norwich – Swansea ja kohteeseen Teemu Pukki tekee ottelussa maalin. Jos näin käy, saat 191 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Teemu Pukki ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.