Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell iski torstaina ottelun ainoan maalin, kun Miedź Legnica voitti Puszcza Niepołomicen Puolan cupin puolivälierässä 1-0.

Forsellin, 28, osuma syntyi jo ottelun toisella minuutilla. Hän ampui vapaapotkun sisään noin 30-35 metristä. Maali oli Forsellin 11. tällä kaudella, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

MKS Miedź Legnica

@MiedzLegnica
⏱️2' GOOOL❗️Pierwszy stały fragment Miedzi i od razu prowadzenie. Kto strzelcem?
---
Puszcza Niepołomice0⃣:1⃣ Miedź Legnica
#PUNMIE
#PucharPolski

Puolan cupin semifinaaleihin ylsivät Miedź Legnican lisäksi pääsarjaseurat Lechia Gdańsk ja Jagiellonia sekä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Raków Częstochowa, joka kaatoi Kasper Hämäläisen edustaman Legia Varsovan jatkoajan päätteeksi 2-1. Hämäläinen, 32, pelasi ottelussa 81 minuuttia.

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva valitsi Forsellin ja Hämäläisen ryhmäänsä, joka avaa EM-karsinnat vierasotteluilla Italiaa ja Armeniaa vastaan.