Pikkuhuuhkajien leiriryhmä nimetty – vahvalla joukkueella harjoitusmaaotteluihin

© Kuva: Getty Images

Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt joukkueensa Espanjan Marbellassa pidettävälle harjoitusleirille. Suomi kohtaa leirin aikana Veikkaus-TV:n televisioimissa harjoitusotteluissa Norjan 22.3. ja Makedonian 25.3.

Otteluiden avulla valmistaudutaan syksyllä alkaviin alle 21-vuotiaiden EM-karsintoihin. Suomen karsintatoiveet kohenivat hieman, kun UEFA päätti äskettäin nostaa kisojen osallistujamäärän 12 maasta 16:een.

Pikkuhuuhkajien ryhmä on varsin kova, sillä mukana on useita pelaajia, joiden on uumoiltu olevan myös lähellä A-maajoukkuekutsua. Tällaisia pelaajia ovat ainakin Leedsin toppari Aapo Halme sekä ulkomailla pelaavat hyökkääjät Saku YlätupaMarcus Forss ja Mikael Soisalo. Myös pienistä loukkaantumisista kärsinyt Benjamin Källman on nimetty mukaan.

Juha Malinen kertoi tiedotustilaisuudessa Kaan Kairisen ja Timo Stavitskin puuttuvan ryhmästä loukkaantumisten takia. Sunnuntaina 17. maaliskuuta maajoukkue tiedotti vielä, että FC Lahden Teemu Jäntti korvaa Lazion keskikenttäpelaajan Abukar Mohamedin leiriryhmässä*.Ikänsä puolesta Pikkuhuuhkajiin mahtuva Lassi Lappalainen valittiin puolestaan A-maajoukkueen mukaan.

Mukaan valituista veikkausliigapelaajista lähes jokainen pelaa isossa roolissa omassa joukkueessaan.

Juttua päivitetty 17.3. klo 11.49: Lisätty tieto Mohamedista ja Jäntistä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.