Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt joukkueensa Espanjan Marbellassa pidettävälle harjoitusleirille. Suomi kohtaa leirin aikana Veikkaus-TV:n televisioimissa harjoitusotteluissa Norjan 22.3. ja Makedonian 25.3.

Otteluiden avulla valmistaudutaan syksyllä alkaviin alle 21-vuotiaiden EM-karsintoihin. Suomen karsintatoiveet kohenivat hieman, kun UEFA päätti äskettäin nostaa kisojen osallistujamäärän 12 maasta 16:een.

Pikkuhuuhkajien ryhmä on varsin kova, sillä mukana on useita pelaajia, joiden on uumoiltu olevan myös lähellä A-maajoukkuekutsua. Tällaisia pelaajia ovat ainakin Leedsin toppari Aapo Halme sekä ulkomailla pelaavat hyökkääjät Saku Ylätupa, Marcus Forss ja Mikael Soisalo. Myös pienistä loukkaantumisista kärsinyt Benjamin Källman on nimetty mukaan.

Juha Malinen kertoi tiedotustilaisuudessa Kaan Kairisen ja Timo Stavitskin puuttuvan ryhmästä loukkaantumisten takia. Sunnuntaina 17. maaliskuuta maajoukkue tiedotti vielä, että FC Lahden Teemu Jäntti korvaa Lazion keskikenttäpelaajan Abukar Mohamedin leiriryhmässä*.Ikänsä puolesta Pikkuhuuhkajiin mahtuva Lassi Lappalainen valittiin puolestaan A-maajoukkueen mukaan.

Mukaan valituista veikkausliigapelaajista lähes jokainen pelaa isossa roolissa omassa joukkueessaan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Pikkuhuuhkajien joukkue nimetty!

Pikkuhuuhkajat leireilee Marbellassa ja kohtaa maaotteluissa Norjan 22. ja Bulgarian 25.3.
Tapahtuma on tärkeä osa joukkueen valmistautumista kohti syksyllä alkavia EM-karsintoja 🇫🇮 @VeikkausTV näyttää molemmat pelit suorina.

#Pikkuhuuhkajat

Juttua päivitetty 17.3. klo 11.49: Lisätty tieto Mohamedista ja Jäntistä.