© Kuva:

Portugali – Serbia: pelimerkit isännille

EM-karsinta
Portugali – Serbia
Maanantai 25.03. klo 21:45

Maanantai-iltana Portugali isännöi Estádio Nacionalilla Serbiaa, joka vasta avaa EM-urakkansa. Molemmilla joukkueilla on takana yllättävä tulos viime viikolta ja se vaikuttaa hieman liikaa tämäniltaisiin kertoimiin. Katsomme hieman numeroiden taakse tässä vihjeessä.

Portugali – tuhlailun on loputtava

Portugali avasi EM-karsinnat kotona Ukrainaa vastaan perjantaina. Portugali hallitsi ottelua ja se vei selkeästi nimiinsä sekä pallonhallinnan että maalia kohti suuntautuneet laukaukset. Jalkapallojumalat eivät tällä kertaa vain olleet suosiolliset ja peli päättyi 0-0. Pelitapahtumien varjossa tasapeli mairittelee kovasti Ukrainaa.

Niinpä Cristiano Ronaldolta ja kumppaneilta odotetaan maanantaina tehoja. Portugalin joukkue ei seiso tai kaadu pelkästään Ronaldon mukana, vaan joukkue on kauttaaltaan laadukas. Kotijoukkueella on varmasti extralataus päällä, sillä tällä kertaa pistemenetys ei ole vaihtoehto.

Serbialla hyvä kenraali

Serbia siis avaa karsinnat vasta nyt. Viime viikolla joukkue pelasi lupaavan tasapelin harjoitusottelussa itseään Saksaa vastaan. 1-1 numerot eivät kuitenkaan kuvaa pelitapahtumia kovinkaan hyvin. Serbia meni ajoissa johtoon ja Saksa hallitsi varsinkin toisella jaksolla peliä melko totaalisesti. Marko Dmitrovićilla oli kuitenkin maalissa pöljä päivä.

Mladen Krstajićin joukot tarvitsevat venymiskykyä myös Portugalia vastaan. Odotettavaa on, että vastustaja on myös tässä pelissä kuskin paikalla ja serbialaiset luottavat vastaiskujen voimaan. Riittääkö se tällä kertaa, on jo toinen kysymys.

Vetosuositus

Joukkueiden tasoero huomioiden ottelun vetolinjat herättävät mielenkiintoa. Portugalin kertoimessa on pakostikin ilmaa ja siihen ilman muuta tartutaan tänään. Vetosuosituksena on siis Aasialainen tasoitus, Portugal -1 kertoimella 2,06. Veto on voitollinen kun Portugal voittaa vähintään kahdella maalilla – maalin voitolla vedon kertoimeksi tulee 1,00.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Portugali – Serbia ja kohteeseen Portugali, aasialainen tasoitus -1 kertoimella 2,06. Jos Portugali voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 206 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Serbia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Portugalin yhden maalin voitolla kerroin on 1,00. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.