La Liga
Real Madrid – Huesca
Sunnuntai 31.03. klo 21:45

Sunnuntain loppuillan helmenä on Estadio Santiago Bernabeulta La Ligan kamppailu Real Madrid – Huesca. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut helppo, mutta lähtökohdat illan otteluun ovat joukkueilla jokseenkin erilaiset. Mielenkiintoa on sekä urheilullisesti että vedonlyönnillisesti.

Real Madrid – Zidanen avulla uskonpalautus

Realin kausi on kauniistikin sanoen ollut pannukakku. Eroa Barcelonaan on hävettävän paljon ja joukkue taistelee sarjan kakkospaikasta paikallisvastustajan Atléticon kanssa. Real onkin ehtinyt antaa kenkää jo kahdelle valmentajalle – Julen Lopetegui sai lähteä lokakuun lopussa ja Santiago Solari maaliskuussa, kun Ajax pudotti Realin Mestarien Liigasta.

Zidedine Zidanen paluu on seuralle todella iso juttu – Real on selkeästi halunnut palauttaa fanien uskon ja hengen korkealle kutsumalla seuraikonin takaisin ruoriin. Päätähtäin on varmasti tulevissa kausissa, mutta loppukauden otteluista halutaan hyviä tuloksia.

Huesca – vaikeaksi menee

Huescan alku kauteen oli todella hankala. Välillä putoamisviiva jo lähes saavutettiin, mutta nyt siihen on taas matkaa useampi piste. Fransisco Rodriguezin epäkiitollinen tehtävä olisi saada uudelleen elämänlangasta kiinni. Sunnuntai-iltana se ei ainakaan ole helppoa.

Huescalla on edelleen hieman ongelmia poissaolojen kanssa ja tähän otteluun se tulee varmasti puolustavalla taktiikalla. Vaikeuksista huolimatta Realin puolustus on pitänyt kotona todella hyvin ja Huescan maaliodotusarvo on tässä ottelussa todella alhainen. Tähän perustuu myös vetoideamme.

Vetosuositus

Zidanen paluu on tuonut virtaa myös vetomarkkinoille. Parhaiten tämä näkyy siinä, että ottelun totals-raja on asetettu yllättävän korkealle. Petsipapan arvioissa totals-raja 3,5 on tasabuukki eli n. 50% todennäköisyydellä maaliluvut ottelussa jäävät korkeintaan kolmeen. Niinpä vetosuositus on Ottelussa alle 3,5 maalia kertoimella 2,23. Maistuvuus on hyvä.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Real Madrid – Huesca ja kohteeseen Ottelussa alle 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.