Argentina Primera
San Martin de Tucumán – Boca Juniors
Maanantai 18.03. klo 01:00

Maaottelutauon takia Euroopan pääsarjat hiljenevät viikonlopun jälkeen ja vetokohteita saa etsiä hieman kauempaakin. Maanantaina aamuyöllä Suomen aikaa pelataan Argentiinan liigaa – käsillä ovat ratkaisukierrokset paikallisessa Primera Divisiónissa. Molemmilla joukkueilla on totisesti motivaatiota tähän otteluun.

San Martin de Tucumán – taistelu putoamista vastaan

San Martin de Tucumán yrittää kynsin hampain pysyä sarjassa ja sillä on kipparinaan ennenkin vastaavissa tehtävissä onnistunut Ricardo Caruso Lombardi. Joukkueen ongelmana on, että kotona on pelattu tiukkoja pelejä, mutta kolmen pisteen voittoja ei ole onnistuttu puristamaan tarpeeksi.

Kotona on siis vaikeaa – viimeisestä viidestä kotiottelusta ei ole onnistuttu kairaamaan voittoa. Kuitenkin viime kierroksella haettiin lupaava vierasvoitto vapaassa pudotuksessa olevalta Huracánilta. Se tuo varmasti uskoa tähänkin matsiin – joskin vastus kovenee nyt entisestään.

Boca Juniors – tähtäimessä Copa Libertadores

Klassikkoseura Boca Juniors on ainakin nimitasolla monelle täkäläiselle jalkapallon seuraajalle tuttu joukkue. Gustavo Alfaron johtamassa Buenos Airesin seurassa pelaa eurosarjoissakin loistaneita miehiä, kuten Carlos Tévez ja Mauro Zárate.

Sarjassa kolmantena oleva Boca Juniors haluaa hinnalla millä hyvänsä varmistaa paikkansa Copa Libertadores -cupissa, joten lopuista otteluista on syytä tulla pisteitä. Viime viikonloppuna joukkue löi selityksittä sarjajumbo San Lorenzon.

Vetosuositus

Ottelussa on vain yksi suosikki. San Martin de Tucuman ei ole pystynyt ottamaan kotona pisteitä riittävällä tahdilla ja vaikeaa se tulee olemaan tiukasti pelaavaa Boca Juniorsia vastaankin. Vetosuosituksena tähän otteluun on Boca Juniors voittaa ottelun kertoimella 1,78.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun San Martin de Tucumán – Boca Juniors ja kohteeseen Boca Juniors voittaa ottelun. Jos Boca Juniors voittaa, saat 178 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai San Martin de Tucumán voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.