Serie A:n kärkipelissä draamaa – maalivahti suoralla punaisella ulos, vaparista komea johtomaali

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Napolin ja Juventuksen välisessä Serie A:n kärkiottelussa nähtiin dramaattisia tapahtumia ensimmäisellä puoliajalla. Tasaisena alkanut ottelu sai merkittävän käänteen 25. minuutilla, kun ottelun erotuomari ajoi Napoli-vahti Alex Meretin ulos.

21-vuotias Meret joutui äärimmäiseen hankalaan tilanteeseen, kun Juventus prässäsi Napolin puolustusta. Laitapuolustaja Kevin Malcuit pelasi puolustuksen keskustaan todella riskialttiin syötön, johon Juventuksen Cristiano Ronaldo oli ehtimässä väliin. Meret lähti maalinsa suulta kauas vastaan, ja seuraavaksi Ronaldo lensi kaaressa tantereeseen. Kontakti tilanteessa oli hyvin lievä, mutta Italiassa käytetään myös videotarkistuksia, joten kaiketi suoran punaisen todettiin olleen tilanteen vaatima tuomio.

Meretin ei auttanut kuin riisua hanskansa ja maalin suulle asteli kokenut David Ospina. Vaihtopenkille asteli hyökkääjä Arkadiusz Milik.

30-vuotiaan Ospinan ensimmäinen pallokosketus olikin sitten hakea peliväline verkosta, sillä vapaapotkun pamautti tyylikkäästä tolpan juureen Miralem Pjanic.

Välittömästi johtomaalin jälkeen Juventuksen puolustus nukahti, ja alivoimainen Napoli oli päästä tasoittamaan. Karkumatkalle kirmanneen Piotr Zielinskin kuti osui kuitenkin vieraiden maalin tolppaan.

39. minuutilla Juventus karkasi jo kahden maalin johtoon. Kulmapotku pelattiin lyhyenä ja maalin suulla Emre Can nikkasi verkkoon kauden kolmannen osumansa. Pallo muutti lisäksi suuntaa Elseid Hysajn päästä.

Ottelu on tilanteessa 0-2, kun meneillään on pelin 45. minuutti.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!