TPS nappasi paikallisvastustajasta tutun puolustajan riveihinsä

© Kuva: Juha Tamminen

Ykköseen valmistautuva Turun Palloseura on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Tatu Varmasen kanssa.

Varmanen, 20, on edustanut kaksi edellistä kautta TPS:n paikallisvastustajan FC Interin Veikkausliiga-joukkuetta. Hän on pelannut kahden viimeisen kauden aikana yhteensä 31 Veikkausliigan ottelua. Varmanen oli myös kaudella 2017 lainalla JJK:ssa, mutta loukkaantumisten vuoksi liigapelit jäivät väliin ja hän palasi loppukaudeksi takaisin FC Interin riveihin.

Varmasen vanhemmat ovat Suomesta kotoisin, mutta hän on asunut ennen Turkuun tuloaan koko ikänsä Ruotsissa. Hän on saanut alun perin jalkapallo-oppinsa juniorityöstään tunnetun IF Brommapojkarnan eri juniori-ikäluokissa sekä akatemiassa. Varmanen on pelannut myös yksitoista alle 18- ja 19-vuotiaiden maaottelua.

– Tatu on sellainen pelaaja, jonka minä halusin ihan alusta lähtien tähän mukaan. Pienten mutkien kautta siinä lopulta onnistuttiin ja olen siitä todella iloinen. Odotan, että hän tekee meillä nyt sen lopullisen läpimurron, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi seuran sivuilla.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliSuomalaisselostaja purkaa Mestarien liigasta jälleen katkerasti pudonneen Roman kriisiä – ”Tätä keskustelua ei nyt käytäisi”
Seuraava artikkeliMestarien liigasta putoaminen oli viimeinen niitti – AS Roma vaihtaa valmentajaa