Wayne Rooney tykitti ensimmäisen hattutemppunsa Major League Soccerissa

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Englannin A-maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen kapteeni Wayne Rooney iski Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä ensimmäisen hattutemppunsa Yhdysvaltojen Major League Soccer -sarjassa.

Rooneyn, 33, edustama DC United voitti Real Salt Laken kauden kolmannessa pelissään 5-0. Man Unitedin entinen tähtihyökkääjä teki ensimmäisen maalinsa pilkulta, toisessa hän chippasi pallon yli maalivahdin hieman ennen taukovihellystä ja kolmas syntyi 65. minuutilla.

Salt Lake pelasi ottelun loppuun kahden pelaajan vajaalla Jefferson Savarinon ja Marcelo Silvan katseltua punaista.

Rooney siirtyi DC Unitediin viime kesäkuussa Evertonista. DC United oli konferenssissaan viimeisenä, mutta kolmen pelin jälkeen kapteeniksi nostettu Rooney johdatti joukkueen MLS:n pudotuspeleihin, joissa DC Unitedin tie tyssäsi heti ensimmäiseen kierrokseen, kun Columbus Crew oli rangaistuspotkukilpailun päätteeksi parempi.

Rooney pelasi debyyttikaudellaan MLS:ssa 21 ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 12 osumaa ja antoi kuusi maalisyöttöä.

Hän on Valioliigan kaikkien aikojen maalipörssissä toisella sijalla 208 osumallaan. Tilastoa johtaa 260 maalin Alan Shearer. Rooney on tehnyt Englannin pääsarjassa seitsemän hattutemppua.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!